Terhes lennék? Vagy csak bemesélem magamnak? A menstruáció befolyásolja a beágyazodást?
Ebben a hónapban 17.én kellett volna megjönnie viszont még nem jött meg.A mellem bevan dagadva,reggeli rosszul létem nincs.Múlt hónapban mikor nem védekeztünk pár alkalommal az utolsó eset után pár napra megjött a menstruációm rendesen.
Nem tudom, hogy most terhes lennék vagy csak bemesélem magamnak és azét nem jön meg?Ugyanis azt hallodtam, hogy a beágyazódás 17-22 nap és ugye mikor megjött még nem telt le még a 17 nap sem.Lehet, hogy akkor még azért volt meg és mostanra pedig már terhes lennék?!
Légyszives csak normáliskommentet írjatok!
Köszönöm a kommentet :)
Hát az iskolát elkell végeznem. Így, hogy tudom, hogy nem tudnám eltartani és csak szenvedne....Egyik oldalam azt mondja hogy szeretném, viszont a másik azt hogy nem. :(
Jajj szegénykém :( Iszony rossz helyzet ám az ilyen, gondolom te is huszonéves vagy, akárcsak én, és már a szíved mélyén szeretnéd, de nem lehet, mert mindig várni kell valamire :( Meg tudlak érteni és szörnyű ez a mai állapot :(
Továbbra is azt mondom szerintem tesztelj, mindenképp írd meg mi lett az eredményed és ha utána gondod van, akkor is írj nyugodtan, jót tesz ha kibeszéled magadból :)
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire kedves vagy velem :)
Nagyon rossz mindig arra gondolni, hogy ha terhes vagyok akkor elkell vetetnem :( :( :( Én ezt nem szeretném :( Nem szokás ilyet mondani, de sokkal jobb lenne ha nem lenne baba most! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!