Bemesélem magamnak, vagy baba?
Figyelt kérdés
vasárnap reggel voltunk együtt a párommal. Ma délután óta "meg fog jönni" érzésem van. 2 nap után ugye még nincs beágyazódás? csak bemesélem magamnak?2010. dec. 8. 00:53
1/4 anonim válasza:
Csak bemeséled. A beágyazódás 7 nap után KEZDŐDIK csak el. 10 napnál hamarabb nem is fejeződik be, ekkor egy nagyon-nagyon-nagyon érzékny teszttel talán már lehet látni valamit, de én a 12. nap előtt nem gondolnék se tesztre, se tünetekre, se semmire. Türelem!
2/4 A kérdező kommentje:
jó jó akkor nem élem bele magam még:( köszike!
2010. dec. 8. 01:04
3/4 anonim válasza:
Hát menziig neked is van még vagy 2 heted mint nekem addig még meg is bolondulsz ha így folytatod ! Nyugi azzal ártasz a legtobbet ha már most idegeskedsz! Még az égadta világon semmi tunet nem lehet ! Nyugi ! Nem tudsz semmi mást tenni csak várni túl sok mindennek kell ahhoz osszhangban lenni hogy sikeruljon is !
4/4 A kérdező kommentje:
De akkor mi ez az érzés? :/ igaz, hétfőn kellene majd, hogy megjöjjön, de nekem előtte sosincs ilyen érzésem, csak közvetlen akkor, amikor megjön. előtte pár órával.
2010. dec. 8. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!