Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bemesélem magamnak, hogy...

Bemesélem magamnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem két szemet bevenni a fog.gátlóból az előző hónapban, megjött de kevesebb volt,mint azelőtt.Utána rá egy héttel csináltam tesztet,vmi noname 500ft volt,negatív lett.Néha hányingerem van,de nagyon pici és sose hányok, hasszurka korábban volt,mostanában nincs,mellem fájt,mostanság keveset és 2 napja minden este úgy felpuffad a hasam, mintha kb 4 hónapos terhes lennék és tök kemény és töksok ér látszódik benne meg a melleimben is.Most ez mi??Következő héten lesz a tabi szünet akkor kell megjönnie megint,de mivan ha terhes vagyok és csak azért fog megjönni,mert a fogamzásgátlótól azt "hiszi" a szervezetem, hogy meg kell jönnie.
2008. dec. 11. 13:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, ha baba van akkor nem fog megjönni!CSinálj egy új tesztet, ha bizonytalan vagy ,most már tényleg mindegy milyen tesztet veszel, mert ha baba van azt már pillanatok alatt kimutatja. Én csinálnék egyet holnap reggel biztos ,ami biztos, és ha pozitív azonnal hagyd el a fog,gátlót!!! VEgyél egy tesztet az a tuti! Meg te is megnyugszol. Ilyenkor már nem hiszem ,hogy rossz eredményt mutat!

2008. dec. 11. 14:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Majd írd meg ,hogy mi lett az eredmény!! Amúgy szeretnéd, ha "becsúszott" volna a baba? De nagyon kicsi az esély amúgy rá, két szem... de semmi se lehetetlen!!!
2008. dec. 11. 14:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Hát örülnék neki nagyon,ha lenne,de még egyetemre járok .Bár párommal beszéltük, hogy lehet utolsó évben már megpróbálkozunk, mert nagyon szeretnénk már sürgetni az időt.Szóval ha lenne baba,megtartanánk biztosan.Lehet csinálok egy tesztet,de lehet inkább megvárom a köv mensit és amilyen lesz, annak alapján csinálok,m tudom ha most csinálok tesztet és nega,de a mensi fura lesz, akkor izgulni fogok és utána is fogok tesztelni és nem akarok feleslegesen teszteket vásárolni.De ide mindenképp meg fogom írni neked az eredményt,amint lesz.
2008. dec. 11. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem csak lelkiismeret furdallásod van az elfelejtett két tabletta miatt, s ez kihat az egész menstruációs észrevételeidre. Biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baj. A barátnöm is tabletta mellett lett terhes (nem felejtett el egy szemet sem), az elsö mensi nem is jött meg a teszt is pozitív lett, viszont a következö mensi megjött rendesen(és még mindig terhes volt).

Szóval várd meg a következöt, de szerintem a teszt már kimutatta volna.

2008. dec. 11. 15:04
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen én is sok ilyet hallok, hogy tabi mellett terhes lett.Nekem abszolút nincs lekiismeretfurdalásom,2 kimaradt ez van.Nem is izgultam miatta, most sem félek.Ha terhes lennék örülnék neki, nem is figyelem magam minden percben, csak ezek a jelek annyira durvák, még a barátom is észrevette.Szóval tök reálisan látom a dolgokat nem görcsölök rá, ezért nem értem mi lehet...
2008. dec. 11. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:

szió. Én már válaszoltam neked egy másik kérdésnél.Én vagyok a véletlen észre vett terhesség.

Én amikor egy szem tabit véletlen kihagytam,pont aznap este voltam legtermékenyebb,amit utólag néztem meg,és akkor este fogant a kisfiam.tehát előző mensim után 13-14 nappal. de én mivel nem tudtam a babát,én szedtem tovább a tabit.de mikor megtudtam,nem szedtem tovább.és semmi baja a fiamnak.már én is izgulok,létszi ha van valami eredmény,megirod?

2008. dec. 11. 19:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi, hogy leírtad nekem.Gratulálok a picifiúhoz!Miért izgulsz?A tabi miatt?Azt mondják ezek már olyan alacsonyhormontartalmúak,hogy nem árthat a babának,abban azesetben ha szeded mert nem veszed észre a terhességet.Nyilván 9 hónapon át szedni nem túl jó:)Megírom,amint lesz eredmény,a vicces,hogy amióta feltettem ezt a kérdést nincs semmi olyan "tünet" ami eddig volt.
2008. dec. 12. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
szia. Kérdező a kommented előtt válaszoltam.köszi hogy irtál,és hogy gratulálsz a kicsi fiamhoz. azért izgulok hogy veled mi lesz?! de szerintem már nem is gondolsz rá annyit,és ezért nem érzed a bemesélés tüneteket.Nem?
2008. dec. 14. 17:33
 9/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon édes vagy h izgulsz:)

De nincs miért,ma megjött.Illetve még csak barnázás,de valószínűleg nincs baba.Csak túl sokat olvasom ezt a fórumot:)

Ma volt egy nagyon nehéz vizsgám az egyetemen és rájöttem,h e mellett a suli mellett kizárt,h én babázni tudjak...Max a vége felé.Nagyon nehéz,nem tudnék két felé szakadni.Aztán mire ezt megbeszéltem magammal,hazajöttem és meg is jött a mensi:)

2008. dec. 18. 17:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Na ennek örülök. Akkor már nem izgulok:) Sok szerencsét a továbbiakban.Szió.
2008. dec. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!