Nagyon korai 19 evesen gyermeket vállalni ?
Te ezt már igazából eldöntötted, és csak megerősítést vársz, nem?
Szerintem is összeköltözés és legalább egy éves munkabiszony után nagyobb biztonsággal tudnál belevágni mind anyagilag, mind párkapcsolati szempontból. Elhiszem, hogy nagyon szeretnéd, de mivel ez hatalmas felelősség, ezért felelősen is kellene dönteni róla, akár az aktuális vágyakkal szembemenve is. Ezt belátni is érettségre vall.
Kerdezo, en ugyanannak szultem vegul gyereket, akivel 19 evesen egyutt voltam, ugyhogy nem fogom azt mondani, hogy kamasszerelem es biztos vege lesz, vagy hogy meg fogod banni, hogy nem utaztal vagy buliztal meg. DE:
Gondolj a parodra is. Meg ha dolgozik is par eve, hirtelen 3 embert kell majd eltartania, mert neked kb netto 24 ezer ft jovedelmed lesz. Nem art tobb labon allni, o is barmikor maradhat jovedelem nelkul, akar betegseg, baleset vagy siman munkahely valtas miatt. A te munkaeropiaci eselyeid pedig erettsegivel, munkatapasztalat nelkul kisgyerekeskent rosszabb lesz mint egy frissen vegzett szakmunkase.
A válaszaid alapján tisztán látszik, hogy nem vagy érett, nem gondolkodsz felnőttként.
Éljetek együtt, legyen szakmád, legyen munkatapasztalatod, és némi spórolt pénzed. Mondjuk annyi, hogy ha minden kötél szakad, 3 hónapig elég legyen minden kiadásra. Annyi idő alatt csak találsz valamilyen munkát, ha megszorultok.
De ez, hogy terhesen akarsz érettségizni.... Nevetséges. A szüleid mit szólnak a terveidhez? Ezt képzelték el a lányuknak?
#32 nem, nem döntöttem el, csak erosen gondolkodom rajta.
#33 mint irtam, a munkahelyem mar meglenne, a nővérem vállalkozásában segítenék be amit ő is mindenképpen szeretne, tehat szerencsere nem kellene keresgélnem a munkaerőpiacon.
#34 valóban van valami abban amit írsz, bár azt nem értem hogy miert kaptad fel ennyire a vizet. Ebben mi lenne a nevetséges ?
#37, ez cuki, hogy így gondolod... Majd azért gondold át még ezt a teljes felkészülést.
Nyilván már mindegy, ott a baba a pocakban, de kicsit meredek ez a kijelentés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!