Nagyon korai 19 evesen gyermeket vállalni ?
19 éves voltam mikor szültem a lányom
Birkatürelmem van hozzá, és egy percig sem bántam/bánom, hogy korán jött (nem terveztük még akkor)
Szeretek fiatal anya lenni:)
Fiatalon szültem. Nem volt munkatapasztalatom. Nem éltünk együtt előtte. Szóval borítékolható volt, hogy elválunk. Így is lett.
Piszok nehéz volt 2 gyerekkel munkát találni, nevelni őket, mert az apjukra nem lehetett számítani. Mindig csak mondta, h segít.
Jól gondold meg, mert később a párkeresés sem lesz vagy lenne egyszerű gyerekkel.
Abban igazad van, hogy mindegy, hogy egy hónapja vagy 10 éve vagytok együtt, akkor is vége lehet. Nem ezen múlik. De valakivel együtt lakni teljesen más.
De! Azt nem értem, hogy ha vagy annyira értelmes, hogy tudd, hogy a babához jó ha van lakhatás, akkor miért nem tudod, hogy egy munkaviszony is fontos lehet??? Nem tudsz táppénzre menni. Nem kapsz csed-et, gyedet. Majd lesz a kis gyes, ha megszületik a baba. Tényleg a párodon akarsz élősködni? És ha valami történik, akkor eszel üres kenyeret? Ja, nem, arra se futja majd.
Mindenki szépen leirta,amit én is gondolok! Mindenkinek hasznos a válasza
Kedves kérdező,fogadd meg ezeket a tanácsokat,nem akar senki rosszat
Pár évet várj még vele,lakjatok együtt,dolgozz pár évet,hogy kapj Csedet,Gyedet
Minden jót
Figyelj, ha 21 évesen szülsz, akkor is fiatal anyuka leszel, de:
1. Dolgoztál annyit, hogy kapj GYED-et és nem leszel ráutalva másra, legalábbis nem teljesen.
2. Együtt éltél a pároddal, és megismertétek azt az oldalát is egymásnak, amit addig nem, és kérlek hidd el, van különbség! Tapasztalat. Nem akarok rosszat neked.
3. Igaz nem akarsz bulizni, de esetleg gyűjteni? 1-2 helyre elmenni, hogy lásd a világ más pontjait is? Gyerekkel nehezebb.
Ha várok 2 évet, hidd el akkor fogják azt gondolni, hogy felelősségteljes vagy, nem így. Így jogosan fog sok támadás érni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!