Nagyon korai 19 evesen gyermeket vállalni ?
Én azt javaslom, érettségi után várj még 1-2 évet. Szerezz egy kis élettapasztalatot! Dolgozz vagy tanulj, élj együtt a pároddal stb. 21-22 évesen sem leszel lemaradva semmiről, de sokkal magabiztosabb leszel, "kinyílik" a világ, sok új benyomást szerzel, jártasabb leszel egy csomó dologban stb.
Mert a gyereknek nem csak a pelenkát kell megvenni és kicserélni, nem csak az ABC megtanulásában kell neki segíteni, de élettapasztalatot is kell neki átadni, terelgetni, megtanítani, hogy hozzon döntéseket, esetenként tanácsot adni stb. Erre még nem vagy felkészülve, hiszen még te sem léptél ki az ÉLET-be (ami nagyon más, mint a gimi).
"Az anyagiak nem okoznanak gondot,..."
Valóban? 19 évesen, még az iskolapadban ülve valószínűleg nem. De még egy napot nem dolgoztál. Nincs jövedelmed.
Ha egyszer teherbe esel, majd az együttélésnél kiderül, hogy mégsem bírjátok ki egymással hosszú távon, akkor mi lesz?
Abortuszra mész (ha még lesz rá időd)?
Megszülöd egyedülállóként?
Az együttélésben pont az lenne a pláne, hogy kicsit többet tudj meg róla, MIELŐTT elkötelezed magad. Ui. a gyerekvállalással kb. 20 évre elkötelezed magad. Sokkal erősebb összetartó kapocs ez, mintha házasságot kötnél a pároddal.
Valahogy nekem kezd az az érzésem lenni, hogy nem vagy te olyan érett személyiség, mint amilyennek hiszed magadat.
Kedves 12-es
De, dolgoztam nyarankent, valamint volt olyan ev hogy suli mellett egesz évben. Idén az érettségire való felkészülés miatt nem
10 és vagyok
A diákmunka nem számít bele hiába vagy bejentve, én is bevoltam de az nem számít
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!