Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyenek az emberek?...

Miért ilyenek az emberek? Miért akar mindenki lebeszélni a babáról már? Még nincs gyerekem...

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok. Egy éve próbálkozunk a férjemmel.

Sajnos a fiatal 20-as éveimet elszúrtam. Depressziós, magamba forudlós voltam, nem ismerkedtem. Anyagilag is rosszul álltam, az iskoláimat is későn, 25 évesen fejeztem be. Csak ezután kezdtem gyüjtögetni, dolgozni.

30 körül kezdtem mindenhogyan helyrejönni és 4 éve ismertem meg a társamat. Előtte is ismerkedtem, próbálkoztam, de nem jött össze senkivel az egy hullámhossz.

A férjem elvált volt, van 2 nagyobb, kamasz gyereke

2 éve vagyunk házasok és fél éve próbálkozunk a babával. Aki nem akar jönni. Anyukám folyton azt mondogatja: hogy kell ez nekem? Meg már talán nem is lenne hozzá idegezetem

Meg hogy engedjem el a dolgot.

Barátnők is le akarnak beszélni róla, van aki azt hozza fel, hogy a férjemnek már úgyis van 2 nagyobb gyereke.

Valóban ennyire késői lenne ez?

Most már elmegyünk orvoshoz, nem akarom tovább húzni az egyre rövidülő időmet. Ha össze jönne most, 40 lennék mire megszületik...

2021. szept. 16. 13:07
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Szerintem így h még nincs gyereked tedd fel a kérdést h le akarod élni a hátralevő életed úgy h nem voltál anya?! És kész a válasz többi le van szarva! Tanárom is most szul 40 evesen lombikkal. Első gyerek
2021. szept. 17. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!