Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyenek az emberek?...

Miért ilyenek az emberek? Miért akar mindenki lebeszélni a babáról már? Még nincs gyerekem...

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok. Egy éve próbálkozunk a férjemmel.

Sajnos a fiatal 20-as éveimet elszúrtam. Depressziós, magamba forudlós voltam, nem ismerkedtem. Anyagilag is rosszul álltam, az iskoláimat is későn, 25 évesen fejeztem be. Csak ezután kezdtem gyüjtögetni, dolgozni.

30 körül kezdtem mindenhogyan helyrejönni és 4 éve ismertem meg a társamat. Előtte is ismerkedtem, próbálkoztam, de nem jött össze senkivel az egy hullámhossz.

A férjem elvált volt, van 2 nagyobb, kamasz gyereke

2 éve vagyunk házasok és fél éve próbálkozunk a babával. Aki nem akar jönni. Anyukám folyton azt mondogatja: hogy kell ez nekem? Meg már talán nem is lenne hozzá idegezetem

Meg hogy engedjem el a dolgot.

Barátnők is le akarnak beszélni róla, van aki azt hozza fel, hogy a férjemnek már úgyis van 2 nagyobb gyereke.

Valóban ennyire késői lenne ez?

Most már elmegyünk orvoshoz, nem akarom tovább húzni az egyre rövidülő időmet. Ha össze jönne most, 40 lennék mire megszületik...

2021. szept. 16. 13:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
5%

28-30asnak teljesen igaza van, vitázni azzal lehet, aki érti az érveket. Ő érvelt, teljesen logikusan gondolkozott, erre hozzávágtak egy olyat, hogy bármikor meghalhatunk... Nevetséges. Ne vitázzon az, aki nem képes rá. Persze kreténezni sem kellett volna, de érthető, mint húzta fel magát.

Az ilyen közhelyeket, mint a "bármikor meghalhatunk", akkor szokták bevágni, ha nincs érvük a vitában. Javaslom ezt az oldalt: [link] és, hogy szorítkozz a tényekre!

Nem logikus döntés 40 felett szülni, de még annyira nem vészes, semmi gond, ha érzelmi alapon hozza meg az ember, mert a "hiba" csak kicsi, nem baj, ha nem tökéletes minden, amíg csak apró a kilengés az ideálishoz képest.

45 felett viszont, pláne 50es apával.. de ez nem volt kérdés.

2021. szept. 16. 18:01
 32/41 anonim ***** válasza:
49%
Pedig így van. Te nem válaszolsz, hogy miből gondolod, hogy anyukád sokáig veled lesz. Mert nem tudod, csak reméled. Ahogy a kérdező is reméli, hogy sok időt tölthet a gyerekével. Első körben te voltál tapintatlan a kérdezővel én csak felhívtam a figyelmedet, hogy te sem tudhatod mennyi időd van. Egyébként ahogy kiveszem neked sincs gyereked és 10 év van köztetek. Ha 70 éves korodban meghalsz a kérdező meg 80 pont ugyanannyi időt töltöttetek a gyerekkel. A te logikád alapján én belehúznék. ;)
2021. szept. 16. 18:03
 33/41 A kérdező kommentje:

Szerintem ne itt veszekedjünk :)

Én is azt az érvet vallom, hogy egy 40 éves nő simán fel tudja nevelni a gyerekét. Lehet, hogy nem leszek vele 50 éves koráig, de nekem annyi már elég, hogy el tudjam indítani az életben és tudjam, hogy önellátó.

Szerintem minden szülőnek ez a fő célja. Csak bárcsak lenne már baba...

2021. szept. 16. 18:04
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
31. Na ne csak linkelgess, mondd mi a hiba! Nagyon érdekel, hiszen én nem tudok vitázni, kérlek segíts :)
2021. szept. 16. 18:05
 35/41 anonim ***** válasza:

32

Nem írtam hogy nincs gyerekem.

Na utoljára... az én anyám már 29 évet töltött velem, úgy hogy tipp topp fitt. Ha a következő 30 évben pelenkáznom is kell... csak nem mindegy hogy ezt amikor ilyen állapotba kerül akkor én 40-50 vagyok vagyok vagy 10. Remélem eljutott a lényeg.

2021. szept. 16. 18:11
 36/41 anonim ***** válasza:

7-es vagyok... Hogy van-e párom, az most bonyolult kérdés, bonyolult válasszal.

Ma is láttam egy kis cukiságot. Biciklizett, a drága, kb max elsős lehetett. az anyukája sétált mellette. Köszönt a picur, hogy szia, integetett meg mosolygott is 🥰

2021. szept. 16. 18:56
 37/41 A kérdező kommentje:

Oh, értem 36-os :)

Mi meg óvóda mellett lakunk. Azaz majdnem. 2 házra :D Gondolhatod...

Annyira édesek. :)

2021. szept. 16. 18:59
 38/41 anonim ***** válasza:

Hát igen. Egész nap hallgathatod a kis édes hangjukat, meg ahogy nevetnek, játszanak..

Ne hallgass azokra, akik le akarnak beszélni. Te szeretnéd és kész, próbálkozzatok 🙂

2021. szept. 16. 19:03
 39/41 A kérdező kommentje:

Igen:) És az a durva, hogy egy 15 éve megett volna az ideg a gyerekzsivalytól, most meg tökre nem zavar, sőt, jó hallgatni. Tényleg kis cukik:)

Köszi! Próbálkozunk, remélem lesz is belőle vmi...

Neked is sok sikert hozzá a közeljövőben :)

2021. szept. 16. 19:05
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Éld úgy az életed, ahogyan te jónak látod, és ne úgy ahogy mások elvárják tőled!
2021. szept. 16. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!