Miért ilyenek az emberek? Miért akar mindenki lebeszélni a babáról már? Még nincs gyerekem...
39 éves nő vagyok. Egy éve próbálkozunk a férjemmel.
Sajnos a fiatal 20-as éveimet elszúrtam. Depressziós, magamba forudlós voltam, nem ismerkedtem. Anyagilag is rosszul álltam, az iskoláimat is későn, 25 évesen fejeztem be. Csak ezután kezdtem gyüjtögetni, dolgozni.
30 körül kezdtem mindenhogyan helyrejönni és 4 éve ismertem meg a társamat. Előtte is ismerkedtem, próbálkoztam, de nem jött össze senkivel az egy hullámhossz.
A férjem elvált volt, van 2 nagyobb, kamasz gyereke
2 éve vagyunk házasok és fél éve próbálkozunk a babával. Aki nem akar jönni. Anyukám folyton azt mondogatja: hogy kell ez nekem? Meg már talán nem is lenne hozzá idegezetem
Meg hogy engedjem el a dolgot.
Barátnők is le akarnak beszélni róla, van aki azt hozza fel, hogy a férjemnek már úgyis van 2 nagyobb gyereke.
Valóban ennyire késői lenne ez?
Most már elmegyünk orvoshoz, nem akarom tovább húzni az egyre rövidülő időmet. Ha össze jönne most, 40 lennék mire megszületik...
7-es, van férjed, párod aki szintén szeretne?
Vagy próbálkoztok? (bocsi ha túlságosan belemegyek a témába)
Én is majdnem megzabálom őket. :) Annyi kis husik! Imádom őket.
A gyerekvállalás két emberre tartozik, rad meg a párodra, senki másra.
Mindenkinek meg van a saját személyes véleménye arról, hogy melyik az a kor, amikor túl korán van és amikor túl későn, de senki nem szólhat bele, hogy ti hogy csináljatok.
A 2es kb elmondta a lényeget.
40éves kor nem a legideálisabb.
A gyerekednek meddig lenne anyja?
Leget jönni azzal hogy 20 évesen is elcsaphat az auto... igen el, de az is biztos, hogy minél öregebbek vagyunk, annál nagyobb az esély hogy elpatkolunk.
Csak viszonyítás képpen, 29 vagyok, anyukám 51.
Tudom, hogy nem ez a legideálisabb kor, de még nincs gyerekem. És már nagyon szeretnék egy picit.
Ismerek amúgy egy velem egyidős nőt, akit 41 évesen szült az anyja. Tavaly halt meg az idős hölgy, egészen a halála előtti évig fitt nagyi volt...mindenre van példa. De inkább nem offolok.
Ha rendben lett volna minden, előbb szülök.
Szerintem most egy kicsivel jobb lesz a gyerekmnek az idős anyjával, de biztos kapcsolatban, biztos otthonban, biztos anyagiakkal, mint 20-on évesen a fentebb leírt körülményeim között.
Kedves kérdező! Nem kell anyukád jóváhagyására várnod!
Ti egy szép új család vagytok a ferjeddel, kívánom hogy mihamarabb érkezzen kozetek egy gyönyörű szép baba, és majd megtöri anyukád kicsit megkövesedett szívét, biztos van valami seb a szívében neki is!
Hasonló helyzetben vagyunk a férjemmel.
Most én 39 éves vagyok.
Mi is 29 évesen szerettünk volna gyereket.Férjem gyerek korba átvészelte az agydaganatott.Azóta (kopp-kopp bocsánat lekopogom)egészséges.De meddő.6 évig voltunk benne a meddőségi kezelésbe.Telt az idő felettünk.Aztán azt mondtam magamban elég volt.Ekkormár én 35 éves voltam.Elindítottuk 4 éve az örökbefogadást.Még mindig várakozunk.De bízunk benne, hogy valamikor mi is szülők leszünk csak épp még nem született meg a mi babánk.
Na bocsánat hosszú lett.Csak azt akartam kihozni az egész irásomból ha ti szeretnétek gyereket vágjatok bele . Nem ti vagytok az egyetlen ilyen pár és nem is az utolsó
Nekem is mondott hasonló dolgot anyukám de még mindig nem tágítunk a gyerek mellől.Amíg mi szeretnénk nem adjuk fel.
Sok sikert kívánok nektek.Hajrá!!!!!
19-es és esetleg inszem donortól? (itthon állítólag nem csinálják, de külföldön igen)
A férjed mit szólna hozzá? Vagy próváltátok már?
Én már előre utánaolvasgattam a dolgoknak, bár ha nem jön a baba, van egy érzésem, hogy miattam.
Megértem, frusztráló ez a várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!