Miért akar mindenki lebeszélni ezekről a hifikről?
2 fórumon le akarnak beszélni róla hogy ne vegyek ilyen nanome cuccokat, mert túl gyenge hangjuk túl drágák.
Nekem ara kellettek volna hogy néha lehessen nosztalgiázni lemezjátszóval kazettával, meg digitalizálni, de tényleg ilyen drágák ez tart vissza.
És inkább azt mondják javítsam meg a régi Millenium mn 9644 hifimet mert erősebb és nagyobb hangfalak vannak hozzá ami 8 Wattos, sajnos én nem értek kazetta görgő, CD, lemezjátszó javításához, és sajnos szervizben nem tudták meg csinálni mert nincs hozzá alkatrész, ha teljesen meg adja magát részei akkor csak rádió fog működni mert nincs AUX bemenete.
Meg nagyon ajánlják a használt hifiket.
Amiket én néztem ki: [link]
Ezt nem tudom rá lehet e kötni egy Genius sw-g2.1 1250 hangfalszettre és tv-re AUX-nak? [link]
Van egyáltalán hozzá távirányító? Ha az enyémre célzol igen van hozzá.
Képes lettem volna fizetni az én hifimért 15 ezret is ha lett volna hozzá alkatrész.
https://www.youtube.com/watch?v=LBJD7FQIFnM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=to6xKLYfbzE&feature=youtu.be
Például azért, mert aki kicsit is érti a témát, már az elnevezéstől szénné kacagja magát: "hifi".
Eleve a fogalom, ami teljesen mást jelent, csak laikusok, kereskedők ráragasztották ezekre az igénytelen készülékekre.
Értsd: jobb érzésű embernek már kimondani is furcsa ebben a kontextusban: "hifi".
1.
"csatlakozás: 1 x USB port (elülső), 1 x SD slot (elülső), 1 x bluetooth interfész, 1 x sztereó cinch vonalkimenet, 1 x sztereó cinch hangszóró kimenet, 1 x 3,5 mm jack fejhallgató kimenet (elülső)"
Ez alapján nincs vezetékes analóg L/R bemenet.
Bluetooth-adapteren keresztül esetleg.
2.
"USB-n keresztüli digitalizáláskor monójel kerül kimenetre."
Ez alapján vicc. Kivéve, amikor mono hangoskönyveket digitalizálunk gyengénlátóknak, az nem vicc sajnos, de arra legalább használható lenne.
Csak felesleges, mert azt vonalbemenetről is megoldja az Audacity.
Értem, hát akkor jobb is hogy nem vettem meg őket.
Az én hifim szerintetek hány évig fog működni még kb? (Videót remélem meg néztétek).
Mikkor fogja gyűrni a szalagokat stb hibák?
CD része kb 2012-beb kezdődött, lemezjátszó tányér nyikorgás elindulásnál kazetta görgők repedése kb 3-4 éve lehet.
Addig nem akarom ki dobni ameddig használható és bekapcsolható.
Szerintem nézz szét a vaterán. Jó cuccokat látni fent, és valóban, egy használt minőségi hifivel jobban jársz, én a videóid alapján már most nem tennék kazettát a lejátszóba.
40 ezer körül már tényleg jó (persze használt) hifi egységet kapsz (esetleg kis hibával, mint elnyúlt ékszíj vagy hasonlók), mellé egy szintén használt lemezjátszó, ha nincs a hifin, és máris jól állsz (bár ha külön hifi és külön lemezjátszó, akkor azt mindenképpen nézd meg, hogy a hifin van-e RIAA korrektor/phono bemenet - a lemezjátszó miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!