Miért ilyenek az emberek? Miért akar mindenki lebeszélni a babáról már? Még nincs gyerekem...
39 éves nő vagyok. Egy éve próbálkozunk a férjemmel.
Sajnos a fiatal 20-as éveimet elszúrtam. Depressziós, magamba forudlós voltam, nem ismerkedtem. Anyagilag is rosszul álltam, az iskoláimat is későn, 25 évesen fejeztem be. Csak ezután kezdtem gyüjtögetni, dolgozni.
30 körül kezdtem mindenhogyan helyrejönni és 4 éve ismertem meg a társamat. Előtte is ismerkedtem, próbálkoztam, de nem jött össze senkivel az egy hullámhossz.
A férjem elvált volt, van 2 nagyobb, kamasz gyereke
2 éve vagyunk házasok és fél éve próbálkozunk a babával. Aki nem akar jönni. Anyukám folyton azt mondogatja: hogy kell ez nekem? Meg már talán nem is lenne hozzá idegezetem
Meg hogy engedjem el a dolgot.
Barátnők is le akarnak beszélni róla, van aki azt hozza fel, hogy a férjemnek már úgyis van 2 nagyobb gyereke.
Valóban ennyire késői lenne ez?
Most már elmegyünk orvoshoz, nem akarom tovább húzni az egyre rövidülő időmet. Ha össze jönne most, 40 lennék mire megszületik...
A férjed mennyi idős?
Szerintem attól függ minden. Ha 10 évvel több nálad, akkor már nem vágnék bele, az már nagypapa kor. Te még épp a határon vagy, olyan 40+ már nagymama kor(nem megjelenésre, nem is fizikumra, hanem mentálisan!), két generációnyi különbség, rengeteg, illetve 5 év és elkap a menopauza, ami kegyetlen kikészíti a nők idegeit akkor is, ha hormont szed. Nem tudom ez miért nem kap nagyobb figyelmet..
Egyébként nem a legideálisabb, de két 45 alatti szülő(tehát addigra már legyen gyerek) még belefér. A határon van, de még oké. Így alakult ez van, lesz előnye is, hátránya is sok. Ha a párod idősebb nálad sokkal(7+ év az sok), akkor szerintem nem jó ötlet. A férfiak hamarabb halnak(bocs, ez tény, kinézettől, fizikumtól függetlenül).
Mennyi idős a párod?
19 -es vagyok!
Volt inszem 6 alkalommal.Szegedre jártunk anno és ott egy ciklusba egymás követő nap 2 beültetés (inszem van)
Lombikra nem mentünk !Ott mondtam na most már állj ne tovább.
Anno 10 éve vagyis majdnem annyi volt donoros inszem de 2015-bwn a donor miatt botrány volt így letiltottak minden donor lehetőséget
Aztán jött volna a lombik donorral de nekünk csak fizetősen lehetett volna meg nálam is baj volt na ne is soroljam.Elegem lett . Így 2017- be befejeztük a meddőségi kivizsgálást
Sajnos sok év elúszott úgy mond de hamarabb nem tudtam volna lelkileg elfogadni az örökbefogadást.Meg kellett gyászolnom a vérszerinti gyerek soha nem lesz
De valahol érthető volt és nem is bánom
Férjem jobban viselte ezt az egész helyzetet.
Nekem nehezebb volt
Depresszió határán voltam.A sok kudarc és várakozás miatt.Ezért álljt parancsoltam az egész helyzetnek.
16
Ez egyszerű matek. De tőlem bizonygathatod az igazad.
Maeadjunk annyiban, hogy az én anyám mellettem volt eddig 29 évig, valóazínűleg az unokás időszakot is ki tudja élvezni, és nem egyidőben lesznek pelenkások...
Persze van akinek ez nem szempont, kell és kész, az már mellékes, hogy meddig lehet mellette. Na ezért fontos, hogy kinek meddig van anyja
25, igenis fontosak az esélyek, a százalékok! Ha azt hiszed nem, gondolkozz el a downos genetikai eredményeden! Ha egy a 3000hez az esélye a downos babának, vagy ha egy a harminckettőhöz, máshogy állsz hozzá és más döntést hozol!
Egyébként egy 39 éves nő meg egy 42 éves férfi határon van, ha jövőre van baba, az is okés, határon van, de okés! Hajrá!:)
25
A 14es kommentem 2.felében előre leírtam. Tudtam hogy lesz olyan kretén itt aki szerint egy 10 és egy 80 évesnek egyenlő esélye van elpatkolni.
Az érvek? Mi a te érved azon kívül, hogy mindenki meghalhat fiatalon? Ha neked nem érv az, hogy 40 évesen 99% hogy kevesebb időt töltesz majd a gyerekeddel mint 20 vagy 30 évesen akkor ott kár bármit is mondani.
Csak mondom, hogy 40 évesen valószínűleg megetted a kenyered felét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!