Tényleg "gáz" hogy 19 évesen azért megyek nőgyógyászhoz hogy segítsen a teherbeeséssel?
20!
Szívből kívánom, hogy tökéletes boldogságban és egyetértésben vele éld le az életedet, de hidd el, a rózsaszín köd a többségnél felszáll egy idő után.
Köszönjük, de nálunk nem fog, ismerem magunkat.
Ha mégis, ráérek akkor szomorkodni :)
Hát bár én nem tudtam volna fiatalon gyereket vállalni (a jó férjen kívül minden hiányzott hozzá) mégis 20-assal ertek egyet.
Lehet itt jönni a karrierepitessel meg a nagy alapozassal, de akinek megvan az alap, az mit nyer vele? Igazából teljesen természetellenes dolog felcserelni a sorrendet ha semmi sem indokolja. (Nyilván aki a nulláról indul ott nincs választás)
A párok ugyanúgy szakítanak meg elválnak később is. Sőt a sok panikhazassag 30 körül sem épp a megfontoltsagbol kottetik.
Bár hangsúlyozom hogy sosem tanúskodik nagy erettsegrol és meggyozodottsegrol ha valaki ennyire foglalkozik azzal hogy mit gondolnak mások.
Hát igen.. A naívitás határtalan.🙄
19 vagy, még rengeteg időd van.
Aztán, és ezt az előtted szólónak is írom aki álomvilágban él, hogy később majd ne picsogjatok mikor egyedülállóként a kopasz seggetekre csak néztek mint a lukon.
Nyugi rosszindulatúkám, 50év múlva is együtt leszünk, amíg a halál el nem választ. De sajnállak hogy te csak olyanokkal jöttél össze akik leléptek tőled.
Nagy családom van, egyedül is lenne hova mennem, nem félek :)
Nyugodt és kényelmes életünk van, én szerencsére nem leszek egy agyonhajszolt dolgozó nőt akit el szokás hagyni.
Nemtudom mire ez a rosszindulat, mi éljük tovább a harmonikus életünket, nektek meg rengeteg szerencsét az életben ezzel a negatív mentalitással :*
Hát nem is :) mert én NŐ vagyok, nőies vagyok és a férjecskémmel imádjuk egymást.
Úgy se tudsz elérni semmit a lehúzós dumáddal.
Pont mondta a drágám hogy az ilyen nőkből volt elege annó, akik ennyire bizalmatlanok és negatívak.
Szerencse hogy nem vagyok férfi, borzasztó nők vannak. Tudod bevonzod amit gondolsz, ha ennyire arra rendezkedsz be hogy elhagynak, el is fognak.
A savanyúság csak a káposztának áll jól, bocs 😇
Nem a karrierépítés a lényeg. Az alapozás nem ezt jelenti. Azt jelenti, hogy a nő is dolgozott minimum 2 evet, hogy 1, legyen munkatapasztalata a gyerekvállalás előtt, 2,legyen CSED és gyed jogosultsága, 3, legyen valami anyagi hattere neki is.
Egy nőt meg nem csak azért hagyhatnak el, mert agyonhajszolt a munkatol. Jondolog a bizalom meg a szerelem, de a realitás fontos dolog.
🤦♀️😂😂
Jaj istenem, naív is vagy, buta is vagy, lusta is vagy. De sebaj dugni biztos kiválóan tudsz 😂
Mekkora érdem 👏
Tudod minden kitartott nő is elöregszik..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!