Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg "gáz" hogy 19 évesen...

Tényleg "gáz" hogy 19 évesen azért megyek nőgyógyászhoz hogy segítsen a teherbeeséssel?

Figyelt kérdés
Azért ítélt el pár ember mert szerintük még fiatal vagyok, éljek, bulizzak mert később megfogom bánni és aki ilyen idősen esik teherbe az altalaban véletlen történtik nem még segítséget kérnek külön hozzá. A nőgyógyász is húzni fogja a száját szerintetek? Magánuton megyek persze tudom hogy az a dolga hogy kiírja a gyógyszert és segítsen. Mégis érzékenyen érint ha ennyire elitelnek pedig meg van az anyagi, családi háttér is egy gyerekhez.
2021. szept. 2. 16:50
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
27%
De téged mit érdekel hogy pár csicska mit gondol?
2021. szept. 2. 22:18
 42/42 anonim ***** válasza:
72%

Én nem az életkorod miatt mondanám, hogy még várj, hanem mert érdekel ez, hogy ki mit gondol. Az orvos jobb esetben nem fog ítélkezni. Elmondod neki a panaszodat, és hogy segítsen kezelni, mert a közeljövőben gyermeket szeretnél. Én szerencsés voltam, mert egészségügyi problémám nem volt. 20 évesen 1 próbálkozásból összejött a kisfiunk. Lassan 30 leszek. SOHA nem bántam meg! Pedig apukával külön vagyunk már 7 éve. Egy nő szerintem (és ez csak az én véleményem, mindenki tegyen úgy, ahogy jónak látja) akkor vállaljon gyermeket, ha úgy érzi, egyedül is helyt tud állni, ha az apa bármilyen oknál fogva kikerül a képből. Én így tettem, és nem igazán volt segítségem (nincs családom). Kevés munkaviszonyom volt a gyerek előtt, de 2 éves kora óta újra dolgozom és azóta folyamatosan, mellette 2 diplomát szereztem.

Amúgy életem első nőgyógyászati vizsgálata volt, mikor elmentem azért, mert várandós vagyok. Meg is kaptam a "lebaszást" hol voltam eddig... Megmondtam, hogy nem volt panaszom és egyik barátnőm sem (akiket anyukájuk elráncigált vizsgálatra csak úgy) számolt be arról, hogy jó élmény lenne :D szóval te legalább előbb mész :D

de mint írták, ezzel a problémával nem is nőgy. kell neked. De nem baj az sem ha oda is ellátogatsz.

2021. szept. 2. 22:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!