Ovutesztelők, hány nappal ovu előtt sikerült?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik csak 1x voltak azidőtájt együtt, így tudják a pontos napot, mivel ovuteszttel figyelték is. Ha esetleg odaírod a nemét is, megköszönöm.
Például olvastam már olyat, hogy amikor már negatív az ovuteszt (ez ugye az ovuláció napja), akkor például esti együttlétből már minimális az esély. Kíváncsi vagyok mi igaz ebből.
ma 11:03
1/5 anonim válasza:
Délután lett 2 full pozitív, este együtt voltunk, a délelőtti negatív volt, és kisfiú lett ugyanígy mindkettő, az uh szerint is akkor fogantak. Egy nem követett ciklusból meg kislány lett.
2/5 anonim válasza:
Délután pozi lett a teszt, este együtt is voltunk.
Másnap megint pozi lett a teszt és ismerve a tesztjeimet, tudtam, hogy aznap van a csúcs. Sajnos itt már nem tudtunk együtt lenni, férjem ment ki dolgozni külföldre. Kicsit el is keseredtem, mert a pozi napot nagyon el szerettem volna kapni. Végül sikerrel jártunk akkor és kislányt várunk :)
3/5 anonim válasza:
Kb.6. Az biztos, hogy 4 nappal utána még nem volt ovum, tovább már nem teszteltem, mert minek? Úgyis esélytelen 🤣 Orvosok szerint korai méret alapján pedig 7. Szóval átlagoltam.
4/5 georgina1221 válasza:
Mi a mostani terhességemnél csak az első pozi ovunap előtt 1 nappal voltunk együtt, kisfiút várok. Anno a lányaim a második pozi ovunapon fogantak, a 2,5éves kisfiam pedig az első pozi ovunapon.
5/5 anonim válasza:
Október 31 és november 1 volt pozi az ovu teszt, azon a két napon voltunk együtt egy egy alkalmat. Januárban derül ki a neme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!