Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent a ne görcsölj rá...

Mit jelent a ne görcsölj rá és majd sikerül mondás? Mi számít már rágörcsölésnek?

Figyelt kérdés

Ezaz első próbálkozós hónapunk, nem csináltam ovu tesztet, nem hőmérőztem meg semmi ilyesmi. Annyi hogy egy alkalmazásban vezetem, hogy mikor jön meg a mensi, meddig tart és ott jelzi, hogy mikor vannak a termékeny napok. Szerencsére mindig pontosan 28 napra jön meg nagyon ritkán késik vagy jön meg előbb 1-2 nappal.

Most 4-én kellene (nem) megjönnie és már alig várom, hogy hétvége legyen és kiderüljön, hogy megjön e vagy sem, de anyukámtól mégis azt hallom, hogy ne görcsöljek rá mert annál inkább sem fog összejönni, de én ezt valahogy nem érzem görcsölésnek csak sima izgalomnak..

Ti mit gondoltok erről a témáról?

2021. aug. 30. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"de én ezt valahogy nem érzem görcsölésnek csak sima izgalomnak" ezt mondhattad volna Anyudnak, vagy inkább ne mondtad volna el ezeket a legintimebb dolgokat és akkor nem okoskodna bele ilyen, úgy látom sértő dolgokat.

Én is izgulok Veled!:) Majd megírod?

2021. aug. 31. 17:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Jajj nem, nem sértett meg csak tényleg nem szeretnék rágörcsölni és nem tudtam hol van az a bizonyos határ :)

Persze megírom majd :)

2021. aug. 31. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:

11 vagyok ez nem az a határ, Anyud valószínűleg csak előrelátó volt, hogy esetleg ne is billenj át.

Pont ma olvastam valamelyik kategóriában egy kérdést, hogy a férfi már kerüli a szexet is, mert az asszony 0-24-ben csak erről beszél, meg a családban vagy barátnőknél született kisbabák képével van a ház kitapétázva...stb. Szóval ez pl.egy rágörcs nyugi.:) Illetve izguljunk csak ez teljesen természetes.:)

2021. aug. 31. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a rágörcsölésnek nincs ahhoz köze, hogy összejön-e vagy nem. Úgy értem, hogy attól hogy görcsölsz miatta, nem kisebb az esélyed a teherbeesésre, mert az teljesen más tényezők függvénye. Viszont ahogy írták mások, a rágörcsöléssel sokat árthatsz a környezetednek (meg magadnak is), agyára mehetsz a férjednek meg másoknak is. De a leírtak alapján te ettől messze vagy.
2021. szept. 19. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!