Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a családban ikrek vannak...

Ha a családban ikrek vannak akkor igaz a mondás, hogy nagy valószínűséggel neked is lehetnek?

Figyelt kérdés
Vagy csak mende-monda az egész és nincs köze hozzá? Anyunak van egy ikertesója. Két petéjű ikrek. Lehet, hogy nekem is ikreim lesznek?
2021. márc. 25. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb az esély, de azért messze nem nagy valószínűség...
2021. márc. 25. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mutat csaladi halmozodast, konnyen lehet.
2021. márc. 25. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Csak kétpetéjű ikrek esetében igaz.
2021. márc. 26. 05:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Apukámnak van ikertestvére (kétpetéjűek). Anyai részről unokatesómék ikrek (szintén kétpetéjű) illetve az ő nővérüknek születtek ikerlányai, ők viszont egypetéjűek.

Eddig csak 1x szültem, egy kisfiam van, szóval még nem jött be, hogy újabb iker legyen. 😄

2021. márc. 26. 06:43
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

azt mondja a nagykönyv, hogy leginkább a 3. generációnál üt ki.

ismerek olyan családot, ahogy anyuka 2 ikerterhességet hordott ki😆

2021. márc. 26. 06:43
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Barátnőm tesójai 2 petéjű ikrek. Nem volt a családjukban ikerpár. Neki sem fogantak ikrek a 3 terhességből.

Ismerőseimnél ugyan ez a helyzet. Ahol apuka az ikrek egyike, ott se születtek ikrek több terhességből sem.

Nálunk sehol sincs iker a családban (3. generációra visszamenőleg sem)

Van egy egyke lányunk majd utána jötek az ikrek.

Azt mondta a dokim h sok terhesség indul ikerterhességnek, csak nem marad meg mindkét baba.

Esély mindig van rá

2021. márc. 26. 07:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Még 2 hétig megy az izgulás, hogy vajon egyedül van vagy ketten😊😊
2021. márc. 26. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én iker vagyok (kétpetéjű). Két gyerekem van, nem ikrek, de a második iker terhességnek indult. Az első nem biztos, de látott az orvos egy cisztikus képződményt az embrió mellett, a védőnő szerint ott is iker terhességnek indult.
2021. márc. 26. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Itt azt írják, hogy anyai ágon öröklődhet a hajlam...

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2021. márc. 26. 09:14
 10/10 Tia Sara ***** válasza:
Nagynéném nagynénje :D ikreket szült, nagynéném szintén, én pedig egy babával vagyok várandós, szóval hülyeség.
2021. márc. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!