Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az a mondas, hogy : " a...

Igaz az a mondas, hogy : " a gyermek elveszi azt, ami neki kell? " A magzatra gondolok.

Figyelt kérdés

Azert kerdezem mert nincs nagy etvagyam, olykor alig eszem, es ez a mondas tartja bennem a lelket, hogy a kevesebb etkezes nem gond, abbol is eltudja venni ami a picike testenek szükseges. Ja, az erthetöseg kedveert irok egy napi peldat : Delelött valamilyen gyümit vagy joghurtot eszem. Ebedre valami keveske fött kajat, (fel tanyer) de a nap folyaman mar nem igazan jön mas, vagy maximum egy kefir, egy joghurt, müzli ... ilyesmi...

Vitamint (femibiont) szedek.

2009. febr. 19. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy így van. Gondolom csak akkor tud elvonni a magzat megfelelő mennyiségű vitamint, tápanyagot...stb, ha az anya szervezetében van miből elvonni. A kálcium példáján hallottam róla, hogy a kicsi elveszi az anyától és ha annak kevés van, akkor tönkremehetnek fogai stb. De mivel írtad, hogy vitamint szedsz, nincs miért aggódnod. Azért nem árt változatosan táplálkozni, még ha a mennyiség nem is olyan sok.
2009. febr. 19. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Tényleg nem sok, amit eszel. Viszont tényleg igaz, hogy a baba elveszi tőled, ami neki kell! Nem írtad, hogy mennyi idős vagy, gondolom az elején tartasz. Később talán picit többet is tudsz majd enni. Nem is a baba miatt, mert elveszi tőled, hanem magad miatt. Neked is kell az energia!

Ne erőltesd azért, az sem jó!

2009. febr. 19. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!21 hetes kismami vagyok,de nekem sincs igazan etvagyam.Nekem edesanyam szokta mondani:a baba ugyis elveszi azt ami kell neki.En is szedek vitamint,sok gyumit eszek stb..A 19 hetes uh-n kiisderult h nagy a baba.ugy h nem aggodok.eddig 2,5 kg van rajtam.

Jo babavarast.

2009. febr. 19. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, engedjetek meg, hogy az utobbit, a 21 hetes kismamat kiemeljem, mert neki konkret volt a peldaja, aminek nagyon örültem. En a 17. het vegen jarok, meg semmit nem hiztam. Az elsö 15 het nagyon kellemetlen volt a sok emelygestol, hanyastol, gyülöltem a szagokat, stb. Szoval ennek is köszönhetö szerintem, hogy teljesen elment az etvagyam. Korabban (a pocakossag elött) azert jobban ettem, de most sokszor izetlen, vagy egyszeruen csak "semmilyen" szamomra az etel.

Köszönöm a megnyugtatast, a lelkiismeretem most sokkal jobb lett. A többiek biztato sorait is köszönöm szepen megegyszer! :)

2009. febr. 20. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!