Béta hcg:0, 01 Ez mit jelent? Hogy terhes voltam csak elment a baba? Időben megjött, biológia terhességre gondolok. Doki nem mondott semmit, csak annyit hogy nem vagyok terhes.
Nem, nem voltál terhes, mert akkor magasabb lenne még a HCG-d, mert az lassan csökken.
Ez teljesen normális érték egy egészséges termékeny, de nem terhes nőnél!
A dokidnak igaza van.
Sajnos ilyen alacsony HcG érték semmiképpen sem jelent babát. Még azt se igazán, hogy elkezdődött valami. Nekem is volt hasonló, ott létrejöhetett a biokémiai terhesség, mert a HcG-m 40 volt... (terhességi teszt pozitív, de baba sehol). Elkezdődött a beágyazódás, de nem fejeződött be.
Sajnos :-(
Elvileg olyan kis mértékben van/ volt jelen a szervezetedben a HcG, hogy ez nem számottevő, vagyis nem ágyazódott be a baba. Lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, de valamiért (a természet szelektál) nem indult fejlődésnek. Remélem jól fogalmaztam.
Köszi a jó kívánságokat, Neked is sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!