Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a csillagok alapján meg...

Ha a csillagok alapján meg lehet jósolni a baba nemét, akkor annak, amit nekünk a biológia órán tanítottak az 50%-50%-ról, semmi alapja nincs?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
UGYAN MÁR!!!!!!!!!!! MIÉRT NEM MONDJÁK MEG A CSILLAGOK A LOTTO SZÁMIKAT IS!!!!!!!!!!!!!!
2008. ápr. 26. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
hát, azt hiszem az előttem szóló is azt akarta mondani, hogy nem hisz a csillagoknak. én sem. nem vagyok babonás.
2008. ápr. 27. 07:17
 3/7 A kérdező kommentje:
A Jónás módszerre, kínai naptárra, stb.-re gondoltam, amelyek képesek a baba nemének megjövendölésére.
2008. ápr. 27. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik buta kitaláció!Olvass ezen az oldalon utána,hogy hány embernek jött be!Nem soknak!
2008. ápr. 28. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet kijelenteni kategórikusan, hogy hülyeség. A régi kínai dinasztiák évezredekig így tartották fenn a fiú örökös születését. Saját környezetemben is volt akinek bejött, szerintem egy próbát megér. Amúgy például a Jónás naptárról elmondják, hogy teljesen egészséges embereknél válhat be, ha nem azok, akkor orvosi segítség kérést javasolnak.
2008. ápr. 29. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyi mindent kipróbáltak már azok, akik anyává kívánnak lenni, ez egy lehetőség, ki ki döntse el, hogy él-e vele, vagy sem. Aztán ha bejön örül, ha nem legfeljebb azt mondja ezt is megpróbáltam jöhet a következő.
2008. ápr. 29. 13:25
 7/7 selender válasza:
Nem biztos, hogy az 50%-50%-os módszernek nincs alapja... Ha ismersz egy kis genetikát, akkor tudod, hogy tényleg kijön az 50%
2012. febr. 11. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!