Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-ik napja késik és a teszt...

5-ik napja késik és a teszt is negatív. Lehet attol még baba? Mikor csináljak ujra tesztet és mikor menjek el dokihoz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Nekem 10 nap után is csak halvány volt a teszt. Ilyenkor még a doki nem tudja megmondani biztosra. 2 hét késés után tudta megmondani.
2011. nov. 23. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze,ha később volt peteérésed.

Én ma reggel teszteltem pozitívat a 44-ik napon vagyok,utoljára október 12-én jött meg.

2011. nov. 23. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat akor még reménykedhetek :)akor meg megvarom a 2hetet :)
2011. nov. 23. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Van, hogy csak később mutatja ki a teszt, és az is lehet, hogy később fogant. Viszont mostanában sok kérdésnél olvastam itt, hogy csak késett. Szóval az is lehet, hogy nálad is csak késésről van szó. De amíg nem jön meg, van remény. Orvoshoz tényleg ráérsz menni 2 hét múlva.
2011. nov. 23. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:
ja ja én is így gondolom mert akorra mar a tesztnek is ki kéne mutatnia.de remélem nem jön meg :)))
2011. nov. 23. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött:(1hetet késet.mitcsináljak hogy összejöjön a babám?:(
2011. nov. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!