Igaz a mondás: ha egy gyermek jönni akar, akkor jönni is fog?
Egyetértek az utolsóval. Ilyeneket csak azok hangoztatnak, akiknek nem volt problémájuk a teherbeeséssel, nem kellett sokat várniuk. Nem fog jönni a baba, ha valami probléma van, várhatsz éveket, nyaralgathatsz, lazulgathatsz ezerszám wellness hétvégéken, mint ahogy itt ezt szokták tanácsolni azok, akiknek max. pár hónapot kellett várniuk a gyerekre. Aki benne volt, az tudja, h elég egy petevezeték-elzáródás és nem, nem fog jönni a baba, mert fizikailag lehetetlen. Hiába "akar" jönni.
Ez is olyan butaság, h akar. Hogy akarhat olyan valaki valamit, aki nem is létezik még? Sprituális ezohülyeség.
Akinek problémája van, hagyja a babonát, gyógyizémizéket, csodatablettákat, csodatévő természetgyógyászokat, menjen dokihoz, kérjen segítséget, mielőtt rámegy a várakozásra a lelki egészsége, a kapcsolata.
"Végül feladtam, munkahelyet váltottam. Ahogy munkahelyet váltottam első hónapban terhes lettem."
Ez nagyon érdekes dolog, valóban, ilyesmit én is tapasztaltam a környezetemben, hogy munkahelyváltás (vagy akár másik házasság, új kapcsolat) egyből elhozta a várva-várt gyermeket. Érdekes dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!