Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás: ha egy féérfi akar egy nőt, mindent megtesz érte?
Egyénfüggő.
De mit értesz minden alatt? Lop, csal, hazudik?
Többnyire igaz.
NEM-NEM!
Arra gondolok, hogy ha egy férfi akar egy nőt, akkor mindenképp lép. Nekem ezt mondták ismerőseim egy sráccal kapcsolatban. Az összes többi esetben felejtős. Igaz?
Nem, nem igaz. Abban az értelemben nem amire te gondolsz.
Akarni és cselekedni két külön dolog. Én is akarok egy mustangot, csak még sem lesz soha.
Vannak esetek amikor igenis a nőnek kell lépnie.
nem felejtős egyáltalán, szerintem elég undorító hogy sok lány a kisujját nem mozdítja azért ha összeakar jönni egy fiuval és csak várják a csodát, és sírnak hogy miért nem kell nekik.Na azért mert neked is kell tenni valamit érte..
Ez a baj hogy sok csajnak szét van nyalva a valaga manapság és sokat hisznek magukról
Én arra gondolok, hogy 1,5 éve örlődöm egy pasival. Azt hittem érez valamit, de amikor bevallottam mit érzek, nem lépett, de továbbra is keres és ezt nem értem.
Erre mondták nekem azt, ha egy pasi akar, tesz értem, adjam fel!
nincs ebbe semmi abnormális ő barátként tekint rád..
a csajok is szoktak más szívével így játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!