Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar egy alapból magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy alapból magas lány (176-7 cm) még magasabbnak tűnni úgy, hogy mindig magassarkúban jár?

Figyelt kérdés

#csokismuffin
2012. júl. 20. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Talán nem magasabbnak akar tűnni, hanem nőiesebbnek/csinosabbnak.
2012. júl. 20. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert a magassarkú cipőtől más formája lesz a nők lábának, popsijának, az egész tartása nőiesebb lesz. Én pl. ezért szeretem őket, bár összességében a laposat jobban favorizálom azért. :))
2012. júl. 20. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
senki nem a cipőtől lesz nőies...
2012. júl. 20. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
9%
Előfordulhat, hogy érzelmileg szüksége van arra, hogy fölényeskedjen. A magas sarok, mint statuszszimbólum jelenik meg.
2012. júl. 20. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:

22:14

Igazad van, nem a cipőtől lesz nőies, de talán jobban érzi magát a bőrében, mert azért valljuk be, hogy egy magassarkú cipő nőiesebb, mint mondjuk egy edző cipő...

2012. júl. 20. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
A húgom 180 cm és csinos, az alacsony barátnői szinte bebeszélték neki hogy rosszul kell éreznie magát a magassága miatt, néha szüleim előtt kifakadt hogy milyen peches a magasságával. Mostani barátja majdnem 2 méteres, normális mérnök srác, aki meggyógyította a lelkét, mostanában már sokat hord magassarkút,és már nem érdekli hogy mit gondolnak a "törpék".
2012. júl. 20. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
én 183cm vagyok és ha olyan az alkalom akár 13-14cm magas magassarkút is felveszek. Ha ilyen akadsz ki akkor bizony alacsony lehetsz és frusztrál h vannak magas lányok akik még magassarkút is hordanak
2012. júl. 20. 23:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert 1 a magassarkú szép nőies

2 leheth büszke arra h magas és azér akar magasabb leni mer az szép:) márminthogy az a modelalkat:D

2012. júl. 21. 00:28
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

"183cm vagyok és ha olyan az alkalom akár 13-14 cm..." . Már ne is haragudj de szerinted "normális" egy 197 centis lány? Így már nem csoda ,hogy alacsonynak titulálnak egy pl 175 centis srácot aki egyébként tök normális magasságú.

És mielőtt nekem támadnának nem engem nem frusztrál ,hogy vannak magas lányok , sőt volt már olyan ,hogy nálam magasabb lány tetszett ,de azért ő sem húzott 14 centis magassarkút. Hogy néz már ki egy két méteres lány? Ez a nem normális

2012. júl. 21. 01:29
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Most azért ne vegyen fel egy magas lány magassarkút, hogy más nehogy rosszul érezze magát? A szép lányok meg hordjanak símaszkot, hát ne bántsák már meg a csúnyábbakat... :) Ugyan már...
2012. júl. 21. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!