Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lombikoznak annyian?...

Miért lombikoznak annyian? Miért nem fogadja el az ember adott esetben, hogy nem lehet természetes úton gyereke?

Figyelt kérdés

Ezt sosem értettem. Rengeteg mellékhatása van egy ilyen kezelésnek,szerintem az ember fogadja el ha nem lehet. Biztos megvan az ok rá. Mért kell az embernek mindenbe durván beavatkoznia? Mikor régen nem volt ilyen,érdekes módon semmi lelki bajuk nem lett azoknak, akik nem szülhettek. Kiteljesedtek másban.

Vélemények?

2010. aug. 30. 11:26
 21/93 A kérdező kommentje:

hát azért mert a sok hormon amit bevisznek,pl.mellrákot okozhat. Meg az egyéb gyógyszerek durva mellékhatásai. Na szóval nekem nem érne annyit a gyerek.

Tényleg 29 vagyok és senkit nem akarok ezzel bántani vagy ilyesmi csak érdekel. :)

2010. aug. 30. 11:58
 22/93 anonim ***** válasza:
63%

jó csak magamból indulok ki hogy én tutira nem vállalnék ennyi fájdalmat meg hormonokat meg ki tudja mit csak azért hogy szüljek pffffff

ÖNZŐ VAGY!!!!!!!!

2010. aug. 30. 11:59
 23/93 anonim ***** válasza:
89%
Mindent meg kell tenni, és ha úgy sem jön össze, akkor jön az alázat, hogy így kellett lennie. De sokszor nem várhatjuk a sült galambot a szánkba, tehát hibás a felfogásod.
2010. aug. 30. 12:01
 24/93 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vágysz annyira gyerekre,ezért igy gondolod.A nők nagyrésze viszont akinek nem lehet egykönnyen gyereke,ugy gondolja,mivel vágyik rá,hogy bármit megtenne érte.Azért 1000 más dolog is okozhat rákot,meg ott a fog.gátló meg minden más ami nem túl egészséges,ennek legalább értelme van.A harmadik válaszoló ahogy irta,hogy "felakassza magát ha nem lehet gyereke",gondolod hogy aki itt tart az nem vállal be nagyon szivesen bármilyen kellemetlenséget,ormonbombát,bármit a babáért?De.Mások vagyunk,nem kötelező mindenkinek babára vágynia,ez igy van jól,de szerintem a legtöbb nőnél eljön az a pillanat amikor ölni tudna egy gyerekért.
2010. aug. 30. 12:03
 25/93 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most azt mondod, nem vállalkoznál ilyesmire, de könnyen előfordulhat, hogy pár év múlva egy biztos kapcsolattal a háttérben gyermeket szeretnél és nem lehet... Sosem tudhatod, főleg, hogy aki gyermeket szeretne, az mindent megad(na) ezért.

Azt kell megértened, hogy aki családot szeretne, az azt mondja, hogy minden lehetőséget megragad és ha így sem jön össze, csak akkor törődik bele, hogy nem lehet. A lehetőségek között pedig ott van a lombik, ezért utolsóként ezt is "bevetik".

Nem gondolom, hogy egy ilyen kezelés akkora egészségi károsodást okozna, mint ahogy azt beállítod, hisz akkor biztosan nem lenne legális.

2010. aug. 30. 12:03
 26/93 anonim ***** válasza:
74%

Pont tegnap hallottam egy jó mondást, lehet nem idevág, de ez jutott eszembe erről a kérdésről.

Egy nő két dolgot akar igazán az életben, az egyik az hogy nem legyen gyereke, a másik pedig az hogy legyen.

És ezért a kettőért mindent megtesz!

2010. aug. 30. 12:05
 27/93 A kérdező kommentje:
csak pont tegnap olvastam egy cikket arról, hogy nagy valószinűséggel mellrákot okoz a kezelés. És hogy a nőknek választani kell a gyerek és a betegség közt. Ezért (is) irtam hogy inkább ne legyek beteg legfeljebb nem szülök.
2010. aug. 30. 12:08
 28/93 anonim ***** válasza:
48%
Lehet inkább lennék beteg, csak legyen babám
2010. aug. 30. 12:10
 29/93 anonim ***** válasza:
48%
igen én is:(
2010. aug. 30. 12:11
 30/93 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem ugyanaz, egészséges embernek általában természetes úton lehet gyeremek. Ált valami betegségből kifolyólag nem lehet valakinek gyereke, így a lombikprogram egyenértékű szerintem bármilyen más orvosi beavatkozással.

Vagy pontosan miben különbözik egy szervátültetéstől? Az nem beavatkozás a természet rendjébe?

Vagy életben tartani a kis súlyú koraszülötteket, nem beavatkozás a természet rendjébe? Ennyi erővel mondhatnád, hogy ha beindult a szülés idő előtt, akkkor annak oka van.

Inkább örülj, hogy van lehetőség beavatkozni a természet rendjébe.

2010. aug. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!