Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lombikoznak annyian?...

Miért lombikoznak annyian? Miért nem fogadja el az ember adott esetben, hogy nem lehet természetes úton gyereke?

Figyelt kérdés

Ezt sosem értettem. Rengeteg mellékhatása van egy ilyen kezelésnek,szerintem az ember fogadja el ha nem lehet. Biztos megvan az ok rá. Mért kell az embernek mindenbe durván beavatkoznia? Mikor régen nem volt ilyen,érdekes módon semmi lelki bajuk nem lett azoknak, akik nem szülhettek. Kiteljesedtek másban.

Vélemények?

2010. aug. 30. 11:26
 11/93 anonim ***** válasza:
72%
:D
2010. aug. 30. 11:46
 12/93 anonim ***** válasza:
65%

Es teged mi motival arra,hogy ilyen kerdest irjal ki?Egy no ket dologert tesz meg mindent az eletben :HOGY LEGYEN / HOGY NE LEGYEN GYEREKE.Szerintem te inkabb a masodik kategoria vagy.Kivancsi vagyok,hogy no vagy-e vagy ferfi?Ha no,en szegyelnem magam a helyedben :S

34 hetes kismama

2010. aug. 30. 11:47
 13/93 anonim ***** válasza:
60%
várhatod!inkább kívánom neked h megtapasztald milyen az amikor valamit nagyon elakarsz érni és nem sikerül!:(
2010. aug. 30. 11:47
 14/93 A kérdező kommentje:

nő vagyok

és nem szégyellem magam

azért van az oldal hogy kérdezzünk ami érdekel,nem?

2010. aug. 30. 11:48
 15/93 anonim ***** válasza:
51%
mondom tartsd meg magadnak az ehhez hasonló buta kérdéseidet!
2010. aug. 30. 11:48
 16/93 anonim ***** válasza:
46%
okosabb nem leszel így sem úgy sem.
2010. aug. 30. 11:49
 17/93 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg még nincs gyermeked, vagy ha van, könnyen jött össze.

Ha egy pár babát szeretne és hosszú idő után sem sikerül, majd kiderül, hogy természetes úton nem lehet, mondjanak le a családról? Ha valakiben nagyon él az anyai ösztön vagy a férfi apságra vágyik, szerintem nyugodtan igénybe vehetik ezt a lehetőséget. Egy komoly, mélyről jövő érzést, vágyat (ami ráadásul a sok sikertelenség miatt egyre csak fokozódik) nem lehet mással helyettesíteni.

Gondold át egy lombikra vállalkozó pár életét és akkor talán nem teszel fel ilyen kérdést...

2010. aug. 30. 11:50
 18/93 A kérdező kommentje:

jó csak magamból indulok ki hogy én tutira nem vállalnék ennyi fájdalmat meg hormonokat meg ki tudja mit csak azért hogy szüljek pffffffff

az nem jut eszetekbe hogy az életben mindennek oka van?? És lehet hogy a sors akarja h valakinek ne legyen? Egy kis alázat

mondom,ez a betegségekre nem vonatkozik,mert ott azért tömik gyógyszerrel az embert hogy ne haljon meg!!! Azért az nem ugyanaz!! Itt meg totál egészséges emberek teszik tönkre az egészségüket csak mert nem birják elfogadni ezt.

2010. aug. 30. 11:53
 19/93 A kérdező kommentje:
egyébként nincs gyerekem,nyilván azért kérdezem
2010. aug. 30. 11:54
 20/93 anonim ***** válasza:
63%
Még valami,miért tennék tönkre az egészségüket a lombikozással??
2010. aug. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!