Miért lombikoznak annyian? Miért nem fogadja el az ember adott esetben, hogy nem lehet természetes úton gyereke?
Ezt sosem értettem. Rengeteg mellékhatása van egy ilyen kezelésnek,szerintem az ember fogadja el ha nem lehet. Biztos megvan az ok rá. Mért kell az embernek mindenbe durván beavatkoznia? Mikor régen nem volt ilyen,érdekes módon semmi lelki bajuk nem lett azoknak, akik nem szülhettek. Kiteljesedtek másban.
Vélemények?
19 évesen nekem is a legnagyobb célom, hogy bejussak az egyetemre, és bulizzak, éljek:D
Aztán elkezdtem dolgozni, felnőttem, más dolgok kerültek előtérbe. Összejöttem a párommal, és egyre inkább vágytunk egy gyerekre. 32 évesen született meg a fiam, és őszintén szólva 19 évesen el sem tudtam képzelni, mennyire lehet vágyni egy gyerekre, ahogy azt sem, hogy mennyire lehet szeretni:)
Még alakulhat a véleményed, emiatt kár parázni.
Élvezd az egyetemi életet, utoljára ott élhetsz igazán felhőtlenül:)
Gondoltam hogy nem lehetsz 29. Ha igazat mondtál volna nem kaptál volna ennyi hideget.
Egy többször válaszoló hipohonder 3 gyerekes anyuka
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!