Egyrészt négy hónap az nem olyan hosszú idő hogy bármi gondot jelezzen, másrészt én sose hittem ebben hogy "engedd el és jönni fog", aztán elengedtem és a következő héten megfogant, harmadrészt teljesen normálisak a benned kavargó érzések, de ha nem tudod őket a helyükön kezelni és lerakni, akkor érdemes beszélgetned erről egy szakemberrel (pszichó, mentálhigiénés, dúla, kb bárki aki szakemberként meghallgat egyszer-kétszer), mert rá tud világítani olyan dolgokra/nézőpontokra, amik eddig eszedbe sem jutottak.
2021. júl. 16. 09:48
12/26 anonim válasza:
Nem szeretnék bölcselkedni, de ha már most 4 hónap után ilyen türelmetlen vagy, akkor mi lesz ha meglesz a baba. Hozzájuk rengeteg és még annál is több türelem kell. Ha fáj a hasa órákig ringatni. Az ezredik miértet is megválaszolni. A századik anyaaaaaa szólításra sem azt válaszolni, hogy mi a f@sz van már.
Persze csalódott vagy, de ez nem mindig megy "adj uram, de rögtön". Sikerülni fog, de próbálj meg nem tragédiaként megélni minden hónapot. Esetleg menjetek nyaralni, vagy wellnessezni és élvezzétek az életet babagondolatok nélkül. Több ismerősömnek így volt az utolsó nyaralása kettesben.
2021. júl. 16. 12:12
13/26 anonim válasza:
ha 1 évig nem jön össze akkor orvoshoz mennyetek. ebben az évben kérdező terhes leszel
2021. júl. 16. 12:26
14/26 AlexandraL22 válasza:
Bocsi de 2 ève ès 2 hónapja azaz kemèny 26 negativ hónap van mögöttem 1 vetèlèssel. Hidd el ahol te tartasz ott még nem kell parázni. De a BEZZEG dolgokban egyet èrtek. Olyannak sosem sikerül aki akarja csak annak aki r*banckodik illetve nem akar gyereket. Sajnos ez van ha leszóltok ha nem. 🤷🏼♀️ Nektek minden esetre sok sikert és kitartást ♥️
2021. júl. 19. 20:39
15/26 anonim válasza:
14. nagyon rosszindulatú vagy, rengeteg embernek összejön elsőre, nem csak annak aki nem akarja és r.ibanckodik....
mielőtt gyereket vállalsz dolgozz egy kicsit magadon és a viselkedéseden is, ne ezt lássa majd a gyerek.
2021. júl. 20. 07:23
16/26 AlexandraL22 válasza:
Azèrt vagyok rosszindulatú mert kimondom az igazat? Igen aki fèlre kefél annak sikerül teherbe esnie aki meg probálkozik évekig , sosem jön… mit vagy prüd? Ez van ez az igazság. Sajnos én egyetlen egy embert sem ismerek akinek elsöre összejött. Irigy vagyok és nem tartom fairnek. Ennyi. Te meg hazudozz csak magadnak, a lelked mélyén úgyis tudod hogy igaz sajnos..
2021. júl. 23. 15:40
17/26 anonim válasza:
Bocsi én az első gyerekemnél sem r*banckodtam. Egyszer akart apuka próbálkozni pont jókor. Lett egy gyerekünk. Most tesót szeretnénk, első hónapban nem jött össze, talán majd most.
26 hónap alatt biztosan elmentetek azért pár vizsgálatra, remélem mihamarabb sikerrel jártok ❤️
2021. júl. 23. 16:44
18/26 anonim válasza:
16. Nekünk is elsőre összejött, attól hogy valami veled nem történt meg, még létezik…
2021. júl. 23. 18:03
19/26 AlexandraL22 válasza:
17-es. Nemtudom mi van a magyarokkal ti mindent annyira a szivetekre vesztek. Ki mondta hogy az r*banc aki elsöre teherbe esik? Itt arrol volt szó hogy ismerek pár csajt aki össze vissza fekszik mindenkivel majd teherbe esnek kitudja kitöl.. köszönöm szépen ♥️ Attól hogy nagy a pofám meg kimondok amit gondolok nem leszek rossz ember, nem fogok itt ketszinüsködni mint páran teszik..
2021. júl. 24. 08:20
20/26 anonim válasza:
Nem kell kétszínűnek lenni, de van egy minimum stílus amit jó lenne megütni, ha megnyilvánulsz. Neked nem sikerült, majd legközelebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!