Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férfiaknak 3 hónap kell...

A férfiaknak 3 hónap kell hogy éretek legyenek a kis katonák. Nekünk nőknek is 4 hónap kell az érett tüszőig?

Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 20:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
mi van?
2015. aug. 28. 20:35
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

3 hónap???? Miről beszélsz?

A spermiumok kb. 48 óra alatt újratermelődnek teljes mennyiségben és minőségben.

A petesejt pedig ovuláció után 24 óráig megtermékenyíthető.

Mi ez a 3-4 hónap?

2015. aug. 28. 20:37
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Remélem nem gyereket akarsz...
2015. aug. 28. 20:37
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Úristen!!!!!! Általános iskola biológia! Születésedkor rendelkezel egy adott számú petesejttel,amelyek majd éretté válnak a megfelelő időben. Most ha azt mondjuk,hogy igen,kell a 4 hónap,akkor visszatartod a menstruációdat 4 hónapig?
2015. aug. 28. 20:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Az orvos mondta miután ki derült hogy nagyon lassúak a katonái a férjemnek

Három hónap kell hogy teljesen ki fejlődjenek.

Én még új vagyok eben, de nem azt jelenti hogy bolond vagyok, jártam iskolába tanultam biológiat, nem kell egyből támadni! Azért mert ti már mindent tudtok,a teherbe esés témáról, ezért le nézően válaszolok.

2015. aug. 28. 21:01
 6/17 A kérdező kommentje:
Le nézően válaszoltatok.
2015. aug. 28. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

"Születésedkor rendelkezel egy adott számú petesejttel"

csak megjegyzem, milyen érdekes, hogy egy kismama magában hordozza a lányában azt a petesejtet, amiből az unokája is lesz :)

2015. aug. 28. 21:03
 8/17 anonim ***** válasza:

kérdező, te meg ne hónapokban gondolkodj

2 nap egy pasinak hogy érett legyenek a "katonái" ettől függetlenül naponta(óránként) képes gyereket csinálni.

egy nő meg havonta 1-2 héten át, de ettől függetlenül bármelyik nap teherbe eshet

2015. aug. 28. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

:D

Az első válaszon megszakadtam. Pedig egyszerű.

2015. aug. 28. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Elnézést, a spermiumok teljes érésideje tényleg 3 hónap körül van. Más téma, hogy naponta érik be friss adag.

"A herék felszínét egy kötőszövetes tok (Tunica albuginea) veszi körül, s ebből háromszög-alakú tereket elhatároló kötőszövetes elválasztófalak indulnak. Minden ilyen térben három, herénként nagyjából 250 herecsatornácska található. Ezekben zajlik a spermiumok fejlődése. 72 napig fejlődnek és vándorolnak a csatornácskák útvesztőjében, míg végül a mellékherében (Epidydimis) megállapodnak egy időre. A kanyarulatos csatornák a here és mellékhere határán 12-18 csatornává (Ductuli efferentes) szedődnek össze, végül egyetlen mellékhere-vezetékké egyesülnek, ami a mellékhere farokrészéből az ondóvezetékben (Ductus deferens) folytatódik."

2015. aug. 29. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!