Nekünk miért nem?

Figyelt kérdés

Jó reggelt,

[link]

12.dpo lh és hcg teszt.

Nekünk miért nem sikerül? 25 évesek vagyunk mindketten... bezzeg aki nem akar, rögtön teherbe esik. 4. probálkozós hónap.

29 napos ciklusok. 17.nap volt ovu, holnapra nem várom:(

2021. júl. 16. 08:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egészségesen is max 20% az esélye egy ciklus alatt teherbe esni. Szóval nem mindenkinek sikerül elsőre.

4 hónap még nem a világ vége.

Holnap ha nem jön meg tesztelj, ha késik akkor lehet 2 naponta. Értelmetlen az elmaradt menstruáció előtt tesztelni.

25 évesek vagytok, türelem. Ha egy éven belül nem jön a baba el lehet kezdeni az orvoshoz járkálást.

2021. júl. 16. 08:15
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
Tesóméknak 6 hónap volt, úgy hogy fiatalok. Ez a 4 hónap tényleg semmi, ne haragudj, de még nem kéne hisztizned.
2021. júl. 16. 08:21
 3/26 anonim ***** válasza:
86%

4.hónapban még kar ezen görcsölni...

Majd sikerül, ha sikerülnie kell.

25évesen minden probléma nélkül 9 hónapunkba tellett....

2021. júl. 16. 08:22
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen 11 hónap kellett.

Majd 28 évesen 10 hónap, ami vetéléssel végződött.

Tudom h nagyon rossz! Mert benned van a BEZZEG érzés

De hagyd a teszteléseket. Majd ha késik akkor tesztelj.

2021. júl. 16. 08:48
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Én 24 voltam, férjem 29. Mindketten makkegészségesek. Mégis 11 hónapot vártunk a fiunkra. Ez idő alatt 2 ismerősöm esett úgy teherbe, hogy nem akartak gyereket...
2021. júl. 16. 09:04
 6/26 anonim ***** válasza:
32%
Nekem 20 évesen egyetlen egy próbálkozás volt. Most 29 vagyok és még 2 hónap sikertelenség van a hátam mögött de így is csalódott vagyok... A kérdező had döntse el hogyan érez. Én megértés, hogy csalódott egy szomorú és nagyon sok más érzés kering benne. Kitartás!
2021. júl. 16. 09:04
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
A sikertelen hónapok miatti csalódottságot nem lehet elnyomni, azért viszont tehetsz, hogy ne tesztelj feleslegesen. Egyszerűen ne tarts otthon! Komolyan! Aztán amikor késik egy-két napja, akkor menj és vegyél egyet.
2021. júl. 16. 09:08
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nekem sose mutatta hamarabb..a legérzékenyebb teszt sem. Feleslegesen generálodsajat magadnak a csalódást..na ez az ami ellen tehetsz, azzal hogy nem tesztelsz idő előtt.
2021. júl. 16. 09:09
 9/26 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Mi 30 és 31 évesek vagyunk, 7hónapja próbálkozunk. 7 hónap alatt 2szer teszteltem a nem várt napján, mindkettő negatív lett és pár óra múlva meg is jött. Átérzem amit te, minden egyes hónap csalódás, titkon keresem a jeleket ahogy közeledünk a nemvárt napjához, aztán amikor úgy érzem hogy most megjött minden alkalommal úgy megyek el a mosdóba, hogy "kérlek ne, kérlek ne..." aztán egy nagy bőgés és mindig megbeszéljük q férjemmel, hogy majd a következő ciklusban összejön. Most vasárnapra nem várom, de már tegnap óta göcsölgetek. Szerintem ez a hónap is elúszott, így ha megjön akkor kipróbálom az ovulációs tesztet.

Te pedig tényleg várd meg a nemvárt napját legalább, és 4 hónap nem olyan hosszú idő. Kitartást még bármi lehet :)

M/31

2021. júl. 16. 09:18
 10/26 anonim ***** válasza:
76%
A 4. hónapban ne pörögj ezen. Nekünk 8 hónap alatt sikerült, egy idegroncs voltam addigra. Értelmetlenül.
2021. júl. 16. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!