Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal babát tervezünk,...

Párommal babát tervezünk, milyen tanácsokat adnátok nekünk?

Figyelt kérdés
Ő 27 éves, én 20 éves vagyok. A menstruációm nagyon rendszertelen, amíg a gyógyszert szedtem(tavaly szeptemberben abbahagytam) addig napra pontosan megjött, az előtt és most is 45-50 napokra jön meg, de van mikor 38 nap a ciklus. Utoljára június 6-án volt meg kb. 7-8-9 nap hosszúságúak a menzeszeim. 16-án 19-én és 20-án voltunk együtt és a kalkulátorok szerint július 4. vagy 7. a pém, de pontosan úgysem tudja kiszámolni tehát szerintem 29. és 8. között bármikor lehet. Mit tanácsoltok mikor teszteljek, van-e esély az eddigi együttlétekből való babára?

2018. jún. 22. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Együtt,ét után, ha összejött, akkor 14 nappal érdemes először tesztelni.

7-10 nap a beágyazódás, és a többi nap alatt termelődik annyi hcg hogy tuti kimutathato a vizeletből.

Normális esetben a peteérésre 14 nappal jön a menzesz.

Ha csúszik a peteérés ( ha van

2018. jún. 22. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Én előbb nőgyógyászhoz mennék kideríteni, miért ilyen rendszertelen a ciklus, és ha ez rendben van, akkor vágnék csak bele. Meg csináltatnék egy rutin labort is, plusz érdemes elkezdeni folsav szedését.
2018. jún. 22. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyrutin vérvételem szinte tökéletes volt egy hete. A nőgyógyászon viszont én is gondolkoztam! Köszönöm. :)
2018. jún. 22. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, elküldtem véletlenül

Tehát

(Ha van) akkor csúszik a menzesz is.

Tanács:

Vizsgáltasd ki magad, mert az ilyen hosszü ciklus, főleg változékony hosszal nem feltétlenül jelent jót.

Nagyon sok oka lehet, de 40-45 nap nagyon hosszú..

Rendbe kellene tenni

Egy mesterseges ciklus persze, hogy "pontos" hiszen nincs is menzesu, hivatalosan megvonásos verzés, ami a hormon elhagyása miatt jelentkezik

2018. jún. 22. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Sima rutin vérvetel semmire nem ad választ

1.

2018. jún. 22. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nekem is osszevissza volt

raadasul decemberbe vokt allitolag egy cisztam amire nircolutot kaptam

januar kozepen megjott

azota meg 23 hetes kismama vagyok 😊

2018. jún. 22. 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak gratulálok, remélem nekünk is összejön, az előtte lévőknek pedig nagyon köszönöm!
2018. jún. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!