Babát tervezünk. Azon vagyunk. De egy alagut szindroma akadály? Bővebben lent.
Babàt szeretnénk, de a hàzidokim alagut szindromàt diagnózizàlt.Neorolugushoz küldött, beutaloval.Idöpont sokàra van.Volt igy valaki?
Vagy akinek a kezét műtötték.Köszönöm a vàlaszokat 😊
Egy ismerősömnél is ez volt, ő megműttette a kezét, utána jobb lett, nem kellett gyógyszert se szednie, és nincs baja a kezének azóta. Budapesten a Honvéd kórházat javaslom.
Ha annyira fáj, tényleg a műtétet javaslom, utána pár hétig nem lehet vele mosogatni meg ilyenek, kicsit sajog egy ideig, amíg begyógyul a helye, de legalább nem lesz szükséged gyógyszerre utána.
Szerinte, is előbb műttesd meg...
Nem fogod elbírni a kicsit utána...ha nem teteted rendbe.. A gyógyszerekről nem is beszélve, ezt a részt úgyis orvossal kellene konzultálni..
Nagynéném 55 évesen pikk pakk felgyógyult, szerintem fiatalabban sokkal gyorsabban rendbejönnél.
Mitől van? Neki a túlerheléstől, egészségügyben dolgozott, öregekotthonÁban is.
Baleseti Dr Rupnik foorvos ur mutotte mindket kezem,tokeletesek es el is felejtettem a fajdalmat. Fodrasz vagyok es fel evvel a mutet utan mar siman birom a mostani unnepi hajtast,10-12ora munkat.
Utana vallalj babat sokkal konnyebb lesz igy.
Emineo egeszsegkozpont, kb 12-15e ft es 2-3nap alatt megvan a vizsgalat. En ott csinaltattam mert nem birtam varni ra mert nagyon fajt.
Mire allamilag sorra kerultem volna a vizsgalatra mar a mutet is megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!