Párommal babát tervezünk, ovuláció előtt 2 nappal voltunk együtt. Így lehet baba?
Figyelt kérdés
Volt valaki így? Nagyon várjuk, 27 éves vagyok, párom 42 múlt :)2017. jan. 10. 20:56
1/4 anonim válasza:
Párodnak ès neked is nagyon èrdemes napi 400-500 mg E-vitamint bevennI ès multivitamint is szedj vagy terhesvitamint, esetleg C vitamint. de (!) Ami nagyon fontos az a folsav. Mindenképp szedj mar terhesseged elott! Lassan szivodik fel es szukseg lesz ra! Nem is kicsit.
Mi minden este egyutt voltunk, ugy jottek ossze
2/4 A kérdező kommentje:
Igen szedünk, ő is én is :) Bízunk benne nagyon.
2017. jan. 10. 21:00
3/4 anonim válasza:
Mi az ovu hetében ha nem is minden nap, de minden másodikon együtt voltunk + csípő alá párna, előtte már 2 héttel szedtem Femibiont.
1-2 hét múlva éreztem a szurkálást, beágyazodást.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!