Ha ma pozitív lett az ovuteszt mikor legyünk együtt (ma reggel már együtt voltunk)?
holnap délután/este :)
mi pozitív napján reggel, negatív napján este, meg következő nap is este együtt voltunk, és nekünk ez bejött. ;)
22 hkm
Hát, az már lehet majdnem későn van. De most jókor voltatok együtt, hisz reggel szex volt, estére tuti jó helyen lesznek a kisfickók, holnap (esetleg hnapután) meg ovu lesz. Mi mondjuk teszt előtt is 2-3 naponta együtt voltunk. Egyébként nekünk abban a hónapban jött össze, hogy elkezdtük használni a conceive plus sikosítót 😃 (mondjuk én alapból szárazabb vagyok)
Előző voltam.
(Egy év után én mennék dokihoz, nem vesztesz vele semmit)
Ilyenkor lehet hogy ma este lesz ám ovud :) mert az LH csúcs után van (1 v 2 nap), és ha még reggel pozi volt, akkor lehet holnapi.
A biztonság kedvéért holnap még legyetek együtt :)
még most vagyok a ciklus 23. napján:) nem tudom sajnos :( ma elkezdtem barnázni, viszont a hőm ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!