Ki miota probälkozik babäval? Nekünk ez a mäsodik honapunk egy éve hagytam abba a fogamzäsgätlot, Tri-Regolt szedtem, pont ma kelett megjönnie hät meg is jött sajnos ez a honap sem sikerült.
Első bab több mint 2év után jött össze, mist kistesóra gyúrunk ez a 3. (Sikertelen) hónap.
Előzőnél nem szedtem semmi, nem csináltam semmit, nem akartam készíteni egyszerűen együtt voltunk mikor jól esett. Most sokkal kevesebb időnk van, így figyelek hogy a termékeny időt jól kihasználjuk, ellevitet szedek, egyenlőre ennyi majd ha egy év után sem jön a dikim megnéz...
Orvos, csak égy év próbálkozás után áll veletek szóba. Érdemes rögtön meddőségi központba kezdeni, mert akkor célzott kivizsgálással lehet kezdeni. A hosszú várakozási idő miatt érdemes olyan 10 hónap siekrtelen próbálkozás után időpontot kérni. Kívánom, hogy ne jussatok el idáig.
Rólam: 2013 augusztusa óta próbálkozunk, a második meddőségi központba járunk, az első hiba volt, csak az időnk ment, semmi sem történt. Áprilisban lesz az első lombikunk.
10.32-es válaszoló vagyok és a név nálam is lemaradt.
Dóri
Amit elkezdhetsz magadtól, hogy ovulációs tesztet veszel. Annak megfelelően próbálkoztok két naponta.
Első körben amennyiben szükséges a kivizsgálás, nálad hormonszintet néznek, ez 2-4 vérvétel (intézményfüggően) a ciklus meghatározott napján, a férjednek pedig spermaképet. Ez utóbbit magánban megcsináltathatjátok, Budapesten 2013 decemberében 10000 forint körül volt a vizsgálat. Utána neked egy átjárhatósági vizsgálat lesz. Lehet a hormont és az átjárhatóságit is meg lehet oldani magánban, de nem néztem ezeknek utána.
Merre laktok, hátha tud valaki orvost/központot ajánlani.
Dóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!