Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menni fog ez nekünk?

Menni fog ez nekünk?

Figyelt kérdés

Terhes lettem,most vagyok 12 hetes.

Véletlen baba lett,de úgy döntöttük megtartjuk.

Anyagi háttér,megfelelő környezet kipipálva.

Én az iskolát magántanulóként folytatom.

A szüleim és az ő szülei is támogatnak minket.

Persze ez csak mellékes,hiszen a párommal megvettünk már minden dolgot ami szükséges.

Természetesen tudjuk mivel jár egy kisbaba.

Hatalmas felelősség,így mindketten igyekszünk jó szülők lenni. De az lenne a kérdés,hogy szerintetek menni fog ez?Esetleg még annyi a kérdésem,hogy miért félek attól,hogy baj lesz a babánkkal?

Vagy,hogy elveszítjük..

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

Kioktatást és egyéb lenéző,sértő megjegyzést nem kérek.

2017. márc. 15. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem írod, hány éves vagy, de a suliból gondolom, még fiatalka:)

Persze hogy menni fog! Nem is lehet másként. A támogatás, segítség ezek szerint adott, és ez nagyon sokat számít!

a félelmeid pedig természetesek. Minden nő, aki szereti és várja a babáját, az félti is, hogy ne legyen baj. Próbálj pozitívan gondolkodni, és örülni a terhessegnek is, mert egy rövid és csodálatos része az életnek.

Minden jót kívánok, és nem lesz semmi baj!

2017. márc. 15. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy menni fog :) már az aggodalmaidból is kitűnik, hogy jó anya leszel.

az a normális, hogy aggódsz.

én fiatalon szültem (20 évesen), nem ettől függ, hogy megy-e valakinek, vagy sem, hanem attól, mennyi felelősségtudatotok van.

Ne aggódj, minden rendben lesz. Boldog babavárást!

2017. márc. 15. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki, aki akarja a babát, fél egy kicsit, hogy baja lesz. A félelem mértéke más és más, van, aki kevésbé aggódik, van aki már betegesen. A 12. hét után már kisebb az esélye a vetélésnek, és a 12. héten elég alaposan megvizsgálják genetikai uh-on, hogy minden rendben van-e. Akkor picit meg lehet nyugodni. És kb. másfél-2 hónap múlva, ha érzed mozogni, valószínűleg megnyugszol majd.

Hogy menni fog-e, azt nem tudom. Én SOKKAL idősebb vagyok, mint te, valószínűleg több, mint dupla annyi, én is az elsőt várom, és én magam sem tudom, hogy menni fog-e. De nyilván igen, mert muszáj. :)

Ha van támogató család, ne izgulj, mindent megmutatnak majd. :)

2017. márc. 15. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Név alapján 20 éves a kérdező! Bár már több vagyok mint te... terhesség idejében és korban is de én is sokszor elgondolkodok ami szerintem természetes. Amúgy nem értem hogy lehet véletlen baba??? Mi.... 2015 novembertől nem védekeztünk bár munka miatt csak havi alkalommal voltunk együtt, majd mikor végleg haza jött akkor is állandó együttlét alatt is 2 honda kellett hozzá. Nyilván elég egy alkalom is de könyörgöm miért nem védekeztek ha nem terveztétek a babát???
2017. márc. 16. 05:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Semmi baj,hogy jött váratlanul a pici.

Nagyon örülünk neki!

Köszönöm a bíztatást,én is úgy gondolom menni fog.

19 éves vagyok,a párom 22.

Kicsit megnyugodtam,de mindig lesz bennem félelem hiszen èn vagyok èrte a felelős.

2017. márc. 16. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
4es vagyok, örülök neki hogy örülsz a babának, és látod én 25 éves vagyok párom 30 18hetes terhes vagyok de babakocsin és ruhákon kívül még nagyon sok minden kell a picinek venni ami nekünk nem megy egyszerre, és neked már minden megvan, ami azt jelenti hogy az addigi fizetésetekből is tudsz félretenni valami váratlanra és így még később sem lesz okod az aggodalomra :-)
2017. márc. 16. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerencsére a párom,olyan aki mindent megszeretne adni a picinek.

És természetesen én is.De jobban várja lassan mint én.

Csak a szüléstől félek egy picit,de minden fájdalmat megér.

2017. márc. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!