Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes tesztelni és...

Mikor érdemes tesztelni és dokihoz menni?

Figyelt kérdés
28-29 napos ciklusaim vannak.4 napja késik,ma reggeli teszt negativ.Szerintetek hogyan tovább?Probálkozzak még teszttel vagy inkább doki?
2017. febr. 13. 09:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Antibiotikumot szedtem,de peteérés után,az befolyásolhatja,attol késhet?
2017. febr. 13. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, befolyásolhatja! Egyébként nem árt, ha elmész orvoshoz, más oka is lehet annak, hogy késik.
2017. febr. 13. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,pont ebben a cipőben járok. Szerintem amíg nem jön meg van remény. Én kétnaponta fogok trsztelni.

Off: három hónaűja 16 napot késett,összes tesztem nega volt. Na akkor mentem dokihoz,sajnos ő sem látott semmit,így szurival idéztük elő a mensimet:( R

2017. febr. 13. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Peteérés nincs gyógyszer mellett, de amikor antibiotikumot szedtél simán lehetett. Mikor telt le a kúra? Ha 4 napja késik fix, hogy bezavart a gyógyszer, akár terhes is lehetsz, vagy csak kimaradt miatta. A teszthez kell 2 hét, ha csak 1 hete szedted be az utolsó szem antibiotikumot, ráérsz 1 hét múlva tesztelni. Orvoshoz felesleges menni, a teszt hamarabb mutat egy terhességet.
2017. febr. 13. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Jan 27/28 lehetett peteérésem.Antibiotikumot febr.1-7ig szedtem.(augmentin duo)

Dokinál novemberben voltam,direkt azért hogy rákszürés,meg megnézze hogy minden oké ha gyereket szeretnénk.Panaszom sosem volt,mindig megjött idöre,doki szerint minden oké.

Ennyi idö alatt kialakulhatott bármi probléma?(ciszta,bármi).

2017. febr. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!