Aktus után hány nappal érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
8napja történt. Szerintetek akkor pénteken majd már mutatna pozitív eredményt ha összejött volna? Milyen tesztel érdemes elvégezni?2016. nov. 27. 09:24
1/9 anonim válasza:
Addig vàrj míg késik a menstruàciód. Idő kell a beàgyazódàsnak ez 14 nap is lehet. Csak ekkor kezd termelődni a HCG, és ennek a HCG növekefésnek még el kell érni egy bizonyos szintet hogy teszt is kimutassa. Ez még pàr nap.
Ha jól szàmolom te a 13. Napon szeretnél tesztelni? Korainak tartom.
2/9 anonim válasza:
Akkor, mikor elmarad a menstruacio.
4/9 anonim válasza:
2 het. Elotte vagy mutatja, vagy nem, 2 het utan mar szinte biztosan.
5/9 anonim válasza:
Nekem 17 nap után lett halvány pozitív
6/9 anonim válasza:
Nem aktustol kell számolni, hanem peteèrèstől 14 napot, altalaban az a menzesz napja , ha kesik tesztelj.
7/9 anonim válasza:
Nagyon érdekes ez a női test.... nekem 28-30 naposak a ciklusaim és a 20. napomon volt a peteérésem.... A nemvárt napján is teljesen negatív voltam, asszem 4-5 nap elteltével lettem pozitív.
8/9 anonim válasza:
14-18 nap után már mutathat halvány pozitívat.. De ha negatív még akkor is lehetsz Terhes. Szóval inkább várd meg míg késik a menzid..
9/9 anonim válasza:
Utolso elotti. Igen erdekes. Nekem 31naposak a ciklusaim, peteeresem 19-20.napon van es 4nap keses utan lett pozi tesztem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!