Babát szeretnénk.24 napos ciklusnál mely napokon érdemes együtt lenni? Elég 2 naponta? Középidő előtt mennyivel és utána hány nappal legyünk együtt?
Milyen középidő? :) Az csak 28 napos ciklusnál van (mert ott van csak középen).
Naptár szerint 24-14=10.
De fogj egy csokor ovutesztet és nézd meg, hogy neked mikor van! Az se biztos, hogy normál a luteálisod. Előre nem tudni.
Ha kb kétnaponta vagytok együtt, akkor teljesen mindegy, mikor van a peteérésed, mert mindig lesz élő hímivarsejt benned.
Ez az elmélet :) Viszont én most pont úgy estem teherbe, hogy a legtermékenyebb 5 napon nem tudtunk együtt lenni, mert el kellett utaznom. Azt hittem, esélytelen a hónap, és pont ez volt sikeres (másfél év után).
A lényeg, hogy ne "babagyártás" legyen, hanem örömteli szex továbbra is, amikor jólesik.
#3 vagyok
Nem ovu teszteltem, és n néztem a hőmet. Vagy az előtte lévő szexből maradtak élő himivarsejtek, vagy sokkal később volt az ovu, mint hittem. Ezt kevésbé hiszem, mert a nemvárt előtt két nappal határozott pozit teszteltem.
A lényeg az, hogy összejött, most, hogy nem volt benne "tudományos " számítás!
Következő hónaptól vettem volna ovu tesztet, hogy még tudomanyosabb legyek. De szerencsére nem volt rá szükség.
#3 vagyok
Azóta kiderült, hogy abban a hónapban nagyon korán volt ovum, közvetlenül a mensi után. A babám már az első uh-n is több, mint egy héttel nagyobb volt, és ez most is így van. Már 16 hetes.
Kérdező, veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!