Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk.24 napos...

Babát szeretnénk.24 napos ciklusnál mely napokon érdemes együtt lenni? Elég 2 naponta? Középidő előtt mennyivel és utána hány nappal legyünk együtt?

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen középidő? :) Az csak 28 napos ciklusnál van (mert ott van csak középen).

Naptár szerint 24-14=10.

De fogj egy csokor ovutesztet és nézd meg, hogy neked mikor van! Az se biztos, hogy normál a luteálisod. Előre nem tudni.

2016. júl. 13. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne görcsöljetek rá ennyire.. Legyetek akkor együtt amikor szeretnétek
2016. júl. 13. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Ha kb kétnaponta vagytok együtt, akkor teljesen mindegy, mikor van a peteérésed, mert mindig lesz élő hímivarsejt benned.

Ez az elmélet :) Viszont én most pont úgy estem teherbe, hogy a legtermékenyebb 5 napon nem tudtunk együtt lenni, mert el kellett utaznom. Azt hittem, esélytelen a hónap, és pont ez volt sikeres (másfél év után).

A lényeg, hogy ne "babagyártás" legyen, hanem örömteli szex továbbra is, amikor jólesik.

2016. júl. 13. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Kedves 3as ha nem akkor akkor elotte vagy utana levo egyuttletbol sikerult?
2016. júl. 13. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
én is az ovutesztet javaslom! nekünk azzal sikerült,habár mi biztos ami biztos 2 naponta együtt voltunk. :) ( csak nekem 36-40 napos ciklusaim voltak, ezért akartam ovuteszttel ellenőrizni, egyáltalán volt-e ovuláció)
2016. júl. 13. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Nem ovu teszteltem, és n néztem a hőmet. Vagy az előtte lévő szexből maradtak élő himivarsejtek, vagy sokkal később volt az ovu, mint hittem. Ezt kevésbé hiszem, mert a nemvárt előtt két nappal határozott pozit teszteltem.

A lényeg az, hogy összejött, most, hogy nem volt benne "tudományos " számítás!

Következő hónaptól vettem volna ovu tesztet, hogy még tudomanyosabb legyek. De szerencsére nem volt rá szükség.

2016. júl. 13. 14:51
 7/10 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Nekem 29 napos ciklus mellett most 12. Napon volt ovuláció, így a 10. Napon már lehet lekésel róla. 12 és 16 nap közötti luteális fázis az elfogadható. En a helyedben minimum a 7. Naptól kezdeném és a 17. Napig próbálnám prioritással kezelni.
2016. júl. 15. 13:24
 8/10 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
"A fogamzóképes időszak pedig úgy számolható ki, hogy az elmúlt, legalább féléves periódus során megfigyelt legrövidebb ciklus hosszából 19-et levonunk. A tilalmi idő végét úgy kapjuk meg, hogy a legrövidebb ciklus hosszából 11 napot levonunk. Így például, ha a legrövidebb ciklus 22 napos volt, az elméleti fogamzóképes időszak a ciklus 4. napján kezdődik és a 11. napon ér véget. Szabályos, 28 napos ciklusok esetén a 10-17. nap közötti periódus a kritikus. "
2016. júl. 15. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült babásodnod? :)
2016. szept. 20. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Azóta kiderült, hogy abban a hónapban nagyon korán volt ovum, közvetlenül a mensi után. A babám már az első uh-n is több, mint egy héttel nagyobb volt, és ez most is így van. Már 16 hetes.

Kérdező, veled mi újság?

2016. szept. 20. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!