Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
Sajnálom lányok :(
De mit szólnátok hozzá, ha a következő hónapot is végig izgulnánk? 😊
Valamint várjuk együtt a pici pocak lakó híreit 😊🥰
6-os vagyok. Tegnap jött egy minimális folyásom ami ugyan fehér volt de világosbarnára színezte egy csepp vér. Nagyon megijedtem, mert gorcsolgetett a petefeszkem is. Azóta semmi nyoma ennek, tegnap még 23.ciklusnapom volt és soha nem jött meg ilyen hamar, nem is értettem mi van. Azóta nem jött semmi több, a mellem ugyanúgy iszonyatosan érzékeny. Én is csináltam tesztet ami a nem várt előtt 4 nappal már kimutatná de én 5 nappal előtte vagyok. Negatív lett. Ezzel még nem írom le a hónapot..
Jövő hónapban is biztosan felnézek majd. Mensi appom július 25-31ig írja a termékeny időszakomat és teljesen véletlenül éppen akkor megyünk nyaralni. Ha most nem is sikerült bízom benne, hogy akkor ott nyugodt körülmények közt, munkahelyi stressztől mentesen sikerülhet 😊
3-as, 6-os nagyon szurkolok 🙏🙏
Írhatok mindenképpen 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!