Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
8-as ne add fel amíg meg nem jön 🙏🤞
Nagyon sok olyat olvastam, hogy mensi napján negatív majd csak napokkal később lett halvány pozitív 🤷♀️
Ne add fel!! ❤️
52-es de jó neked. Írd majd meg mi lett a holnapi eredménye :)
Én 7. vagy 8. dpo-n vagyok, majdnem mindig a 14.-en jön meg így még várok türelemmel... 12.előtt nem tesztelek semmiképp. Igazából csak reggelente kell erősnek lennem, mert nemvárt előtt délutániból félek, hogy amúgy sem mutatná ki :D
52-es, szívből gratulálok 🥰🥰🙏
Nekem is reggelente kell erősnek lennem 😅 délutániról már le tudom beszélni magam, hogy az aztán tényleg felesleges még ebben az időszakban 🙈 ma vagyok a 10. dpon.. csiga lassan megy az idő 🥺🤞
53-as vagyok de amúgy 6-os az elejétől 😀 csak az előbb elfelejtettem odaírni.
Én most nagyon bizakodó lettem. 21.ciklusnapom, ovu utáni 7.nap és jött egyetlen 1 csepp barnás folyásom!!! Pedig már napok óta semmi. Most a barna csepp után minimális teljesen fehér hüvelyváladék.
2 napja furcsán érzek valamit a bal petefészkemnél. Bízom benne, hogy ez lehetett a beágyazódás 😊
5 vagyok nekem a januári + nál délután lett +9dpon, szerintem reggel - lett volna, mert mindig a délutáni lett erősebb.
Sajnos missed lett, nem lett szívhang.
Kezeljétek ma megjött, ilyen még sosem volt, hogy korábban jött 🥺 bár lehet közre játszik, hogy múlt hónapban hagytam abba a gyógyszert, ez az első hónap nélküle. Most hogy csináljam szerintetek? Következő hónapban hogy lesz a pé-m? Előbb lesz? Bocsi ha hülye kérdés de hátha tudjatok :/ van itthon mondjuk ovu tesztem, majd azért figyelem. Most nagyon remelem nem kavaró főtt össze a ciklusom :( eddig olyan szép 28 napos volt (gyógyszer nélkül is) 😩
Nektek megy a drukk!!! ❤️
Valamennyire tuti összekavarodott a gyógyszerrel, nekem ehhez egy szteroidos kenőcs is elég volt... de majd 1-2 hónap alatt beáll.
Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem mindenkinek megy elsőre, ne keseredj el. Egyébként az még idegesítőbb szerintem, ha késik, és mégsem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!