Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
En vagyok a lombikos (4es) es vasarnap van a hivatalos tesztem de en mar most tesztelek hogy lassam hogy ürül a hcg szurim
Ma mar nagyon halvany
Hajrá Mindenki!!
4-es, remélem sikerrel jártok, tényleg számomra is elképzelhetetlen mennyi erő is kitartás kellhet.
én 6-os vagyok, hivatalosan 16-ra nem várom szóval még korai vagyok. ovu teszt alapján 1-ei peteéréssel. mondjuk már érzek furcsa dolgokat, de nem merek előbb tesztelni 16-nál... de valszeg nem fogom kibírni, úgy hogy 2 10-es érzékenységű tesztem van otthon:D
de 14 előtt próbálom tartani magam :D :D :D
Még van 5 napod, bármi lehet :)
Én 16-ra nem várom... Nehéz bírni de korai teszttől félek 😀 14-én fogok legkorábban tesztelni ha lesz valami gyanús érzésem 😀😀
Te érzel valamit?
6—os
6-os hát őszintén pici mensi szerű görcsök, szurkálás de most olyan éleseket nem éreztem mint a kisfiamnál ( persze csak utólag gondoltam, hogy annak a jele lehetett) délelőtt eléggé megszédültem, de én már tudom :D mint említettem ilyenkor hajlamosak vagyunk, legalább is én bemesélni magamnak, hogy ez biztos az lesz 🙈🧐
Most két napig nem tesztelek, kicsit ma elkente a kedvem, pedig két éve is csak a 11. napon lett halvány, meg előtte nap olyan halvány, hogy csak én láttam 🙄 Te hogy vagy?
3-as szurkolok nagyon 😊 kisfiam nekünk is szerencsére hamar összejött 2. hónapban, most mi is kíváncsian várjuk az “eredményt” 😊 vagy is inkább főleg én, párom inkább nem bánna h picit később sikerülne, hogy a fiúcskára úgymond több időnk legyen 😊 de azért örülne nagyon 🥰
8-as vagyok megint.
Azóta nem jött meg, ma megint teszteltem, és nagy negatív...
Elegem van, feladom ezt a hónapot. Ez a legidegesítőbb, hogy persze meg se jött még (ez a 28. nap, előző hónapban 26 napra jött meg, azelőtt meg 28-ra).
Nektek kitartást, hátha szerencsésebbek vagytok! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!