Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja kb egy hét...

Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 19:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/171 anonim ***** válasza:

En vagyok a lombikos (4es) es vasarnap van a hivatalos tesztem de en mar most tesztelek hogy lassam hogy ürül a hcg szurim

Ma mar nagyon halvany

2021. júl. 6. 09:28
 42/171 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es nagyon nagyon szurkolok Neked ❤️🤞mi el sem tudjuk képzelni milyen érzés lehet, hogy már “itt” tartotok 🥺 de egy biztos, mindannyiunknál erősebb vagy ❤️
2021. júl. 6. 10:45
 43/171 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szepen köszönöm! Vannak nagyon nehez reszek, de inkabb megkonnyebbules volt amikor kiderultek a dolgok. Igy tudom hogy van megoldas ❤️
2021. júl. 6. 10:52
 44/171 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá Mindenki!!

4-es, remélem sikerrel jártok, tényleg számomra is elképzelhetetlen mennyi erő is kitartás kellhet.

én 6-os vagyok, hivatalosan 16-ra nem várom szóval még korai vagyok. ovu teszt alapján 1-ei peteéréssel. mondjuk már érzek furcsa dolgokat, de nem merek előbb tesztelni 16-nál... de valszeg nem fogom kibírni, úgy hogy 2 10-es érzékenységű tesztem van otthon:D

de 14 előtt próbálom tartani magam :D :D :D

2021. júl. 6. 11:14
 45/171 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok? Én nem bírtam ki csináltam egy tesztet, persze negatív lett :( de nyilván azt is “vártam” ilyen korán 🙄😅
2021. júl. 7. 12:15
 46/171 anonim ***** válasza:
100%

Még van 5 napod, bármi lehet :)

Én 16-ra nem várom... Nehéz bírni de korai teszttől félek 😀 14-én fogok legkorábban tesztelni ha lesz valami gyanús érzésem 😀😀

Te érzel valamit?

6—os

2021. júl. 7. 13:33
 47/171 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 3-as vagyok, nekünk is a második baba lenne, a kisfiam most lesz 21 hónapos. :) Tesztelni szerintem csak jóval a menstruáció kimaradása után fogok, a múltkor is 1 hetet vártam, mert néha késik a stressztől... aztán jött a hányinger, de még azt is arra fogtam, hogy a klinikán ahol dolgozom épp járvány volt..gondoltam elkaptam. Szerencsénk volt, mert ő első hónapban megfogant, meglátjuk a kistestvérre mennyit kell várni.
2021. júl. 7. 14:02
 48/171 A kérdező kommentje:

6-os hát őszintén pici mensi szerű görcsök, szurkálás de most olyan éleseket nem éreztem mint a kisfiamnál ( persze csak utólag gondoltam, hogy annak a jele lehetett) délelőtt eléggé megszédültem, de én már tudom :D mint említettem ilyenkor hajlamosak vagyunk, legalább is én bemesélni magamnak, hogy ez biztos az lesz 🙈🧐

Most két napig nem tesztelek, kicsit ma elkente a kedvem, pedig két éve is csak a 11. napon lett halvány, meg előtte nap olyan halvány, hogy csak én láttam 🙄 Te hogy vagy?

3-as szurkolok nagyon 😊 kisfiam nekünk is szerencsére hamar összejött 2. hónapban, most mi is kíváncsian várjuk az “eredményt” 😊 vagy is inkább főleg én, párom inkább nem bánna h picit később sikerülne, hogy a fiúcskára úgymond több időnk legyen 😊 de azért örülne nagyon 🥰

2021. júl. 7. 15:51
 49/171 anonim ***** válasza:
most a nagy melegre is lehet bármit fogni sajna. volt nekem is párszor hányingerem, de az még korai lenne. petefészkemet éreztem ma is, hogy szurkál, pedig az nekem csak ovukor szokott...beágyazódási vérzést még nem tapasztaltam pedig figyelek, hátha. melleg érzékeny lett, főleg a mellbimbó környére. mellfeszülés szokott nekem pms-ként jelentkezni, de most másnak érzem. remélem jó jel. hosszú 9 nap lesz ez (vagy 7 ha nem bírom kivárni :D )
2021. júl. 7. 19:09
 50/171 anonim ***** válasza:

8-as vagyok megint.

Azóta nem jött meg, ma megint teszteltem, és nagy negatív...

Elegem van, feladom ezt a hónapot. Ez a legidegesítőbb, hogy persze meg se jött még (ez a 28. nap, előző hónapban 26 napra jött meg, azelőtt meg 28-ra).

Nektek kitartást, hátha szerencsésebbek vagytok! 😘

2021. júl. 8. 09:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!