Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja kb egy hét...

Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 19:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/171 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Mi is inkább kislányra hajtunk, a férjem is és én is azt szeretnénk. Persze ha kisfiú lesz az sem baj :D

Te szoktad érezni a peteérésedet? Én általában érzem de azért vettem ovulációs tesztet is és ha minden igaz 1-én lehetett pé—m. Viszont azóta is szurkalast érzek bal oldalt és nagyon érzékennyé vált az az oldalam. Ilyen korán nem hinném hogy tünet...

2021. júl. 5. 08:34
 22/171 A kérdező kommentje:

Kedves 21-es, igen szoktam érezni :) pici görcsök, bő folyás és szurkálás de most egy nap helyett 2 napig éreztem 🤷‍♀️Most én is fogok venni ovu tesztet, ha ez a hónap sikertelen.

Nagyon szurkolok!! 🤞

Egyébként nekem a derekam fáj, meg olyan gombóc érzett van a torkomban, de szerintem az izgalomtól meg ilyenkor hajlamosak vagyunk kicsit bekepzelni a dolgokat 🙈🙈

2021. júl. 5. 08:45
 23/171 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Nekünk is ez a 2. próbálkozós hónap, meglátjuk. :) Első baba lesz.

Azért sokaknak meg elsőre sikerül, nem tudom, hogy csinálják.

Most nagyon csábít, hogy vegyek egy tesztet és holnap reggel megcsináljam.

Amúgy a teszt csíkia annál erősebb, minél több a hormon?

Aj, annyira rossz, nincs semmi tünetem. :/ Örülnék egy egyértelmű hányásnak :D :D

2021. júl. 5. 13:21
 24/171 A kérdező kommentje:

8-as! Nagyon röhögök 😅😅😅

Én még csak rosszul sem voltam az elsőnél egyszer sem, egyedül picit a szagok az eddigi kedvelt kajáktól 🙄😄 meg cici feszülés de az is inkább már az egyértelmű két csík után volt. Végig féltem, hogy jól vagyok e összerakva 🤷‍♀️😅

Én mondjuk a helyedben holnap már csinálnék egyet 🙈 predictor early elég érzékeny, hogy kimutassa 2 nappal mensi előtt, de nem akarlak belevinni a rosszba 😬 viszont nyilván az a tuti ha nem jön meg 🤞 ha negatív lenne a teszt se biztos, hogy nincs baba szóval ha kibírod tényleg akkor csinálj csak ha nem jön meg 😊😊

2021. júl. 5. 13:38
 25/171 A kérdező kommentje:
Ja igen én úgy tudom kétnaponta duplázódik a hcg hormon és annál erősebb a teszt, tehát mondjuk nem is érdemes naponta csinálni és figyelni a csíkokat. Lehet rosszul tudom, hátha valaki kijavít :)
2021. júl. 5. 13:41
 26/171 anonim ***** válasza:
100%
Most vettem egy predictor earlyt meg egy gyengébbet, és most óriási a kísértés, hogy amint hazaérek rápisiljek. :D
2021. júl. 5. 14:02
 27/171 anonim ***** válasza:

5 vagyok

A predictor délután is mutatta nekem 10dpo tól, mondjuk az utolsó terhességemnél mindig délutáni volt az erősebb a reggeli meg olyan mint az előző délutáni.(sajnos szívhang nem lett)

Az ok hogy 2 naponta duplázódik, de ha pl egyik nap 60 2 nap múlva 120 de előző nap akkor 90 kb,így minden nap egy kicsit erősebb lesz a csík nem csak 2 naponta.

2021. júl. 5. 14:42
 28/171 anonim ***** válasza:

21-as vagyok (meg korábban 6-os meg még pár :D )

teljesen próbálok másra gondolni, ma is sokat kellett vezetnem munkámból kifolyólag... de közben is többször éreztem a bal petefészkemnél a szurkálást, nagyon enyhe görcsölést, nem fáj igazából csak furcsa.

pedig az útra koncentráltam, semmi másra :D

különös, mert 4 nappal pé után már nem kellene sztem éreznem, nem is szoktam max 1-2 napig olyankor. 18. ciklusnapon vagyok a 28-ból de egy örökkévalóságnak tűnik :D

2021. júl. 5. 15:13
 29/171 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Csináltam tesztet, és negatív lett. :(
2021. júl. 5. 15:27
 30/171 anonim ***** válasza:

8-as ne keseredj még el :) lehet korai volt, meg délutáni pisiből talán?

milyen fajta vagy érzékenységű tesztet vettél??

2021. júl. 5. 15:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!