Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
A predictort csináltam, annak mindenképp ki kéne mutatni, legalábbis azt ígéri.
Egyébként a szabálytalan ciklusom miatt nem tudom pontosan mikorra kell megjönnie, de keddtől szombatig tippelném, így írtam az első kommentemben, hogy kb. 8-a.
Nekem is van olyan ami azt írja az elmaradt menstruáció előtti 4.v5.naptól de én nem merném olyan hamar :D félek hogy negatív és elkeseredek aztán lehet pozitív lesz pár nap múlva :D ha még 10-e is belefér akkor pláne ne keseredj el amíg meg nem jött :)
6—os
Beleférne a 10-e, de szerintem most korán volt ovum.
Még van egy halvány reményem.
Mindenkinek sok sikert, kíváncsian várom, mi lesz veletek! ❤
Ovut honnan tudod mikor volt? Én most hogy elkezdtem tesztelni úgy érzem nem biztos hogy egybevág a szurkalassal gorcsolgetessel vagy folyassal. A helyedben 8an és 10én tesztelnék ha nem bírnám ki :D
6os
Az ovunak nálam nincs más tünete, mint a bő folyás. Ez nálam juni 22 volt, így arra tippelek.
Kicsit korainak tűnik amúgy, de nem csak aznap csináltuk hanem egész héten rendszeresen.
Nekem volt hogy a bő folyás után 4-5 nappal volt ovum, lh tesztel nézem, mert nekem semmi jele nem szokott lenni csak a szurkálás, de az van hogy 3 napig is van.
5 voltam
Na akkor szedjük össze ki mikorra nem várja és mikor fog tesztelni? 🤞Én már elvesztettem a fonalat annyira trécseltünk😬
Én 12-re nem várom és megpróbálok egy tesztet 9-én a 11. dpon🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!