Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja kb egy hét...

Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 19:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/171 anonim ***** válasza:

Sajnálom 100-as. 😥

Én 8-as vagyok, 7-re nem várom, és az x-epil ma reggel negatív lett. 😣

2021. aug. 5. 07:19
 102/171 A kérdező kommentje:

[link]

Nézzétek 😳 igaz a fotón szürke a csík de egyébként rózsaszín 🙈 holnap kellene megjönnie de ovu teszt szerint ez a 10. dpo 🥰 nagyon izgulok 😳 még apának se mertem elmondani 😬

Lányok érzem ez jó hónap mindnekinek!!! ❤️🙏🤞

8-as ne add fel a reményt amíg meg nem jön🤞❤️

100-as nagyon sajnálom 🥺😔❤️

2021. aug. 5. 10:29
 103/171 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Gratula. Szerintem képen sem szükének látszik :)

Mondjuk én nem mernék ilyen korán tesztelni, de nekem még van 1 kínkeserves hét vissza :D múlt hónapban ilyenkor már szurkált a petefészkem, feszült a mellem, most meg szó szerint SEMMIT nem érzek. Bízom benne talán ez jó jel :)

Neked volt valami eltérő tünet, bármi?

2021. aug. 5. 10:50
 104/171 A kérdező kommentje:

Igazából tegnap alhasam görcsölt mintha meg akarna jönni szóval gondoltam is, hogy mivel múlt hónapban 3 nappal előbb jött így meg fog jönni.

Első terhességemnél éreztem nagyon éles szúrásokat a jobb petefészkemben és valamiért akkor arra gondoltam na most sikerült. Tegnap megint éreztem ugyan ezt. Ma reggel aztán első pisiből nem is teszteltem mondom korán van dpo szerint meg holnap már meg kene jönnie kibírom. Aztán valami azt súgta teszteljek 🙄 persze itt még semmi sem biztos szóval egyáltalán nem élem bele magam, max 1-2 hét múlva hiszem el, meg persze ha később orvos is megerősíti.

De 6-os azt szokták mondani ha valami nem úgy van, nem úgy érzed mint a többi hónapban az már jót jelenthet ;)

2021. aug. 5. 11:05
 105/171 anonim ***** válasza:

Kérdező, gratulálok!

8-as.

2021. aug. 5. 16:27
 106/171 anonim ***** válasza:

100as vagyok. Bő folyásom van, és szurkal feszül görcsölget.

Alig bírom kivarni. Kisfiamm nemvart előtt két nappal, delutanibol erős pozitiv volt a Gabriel tesztem.

Azért most mindenképp megvárom azt amikor meg kellene jönnie. Úgy izgulok. Nem akarok úgy járni mint előző honapban. Igaz ez még csak a 3.honap. A kisfiam 9honap próbálkozás után sikerült. Előző kapcsolatból voltam terhes 19 évesen (ne kovezzetek meg érte, elég hulye voltam) arra a babára 1evig vártunk (tudom tudom... Korai volt) de 6hetesen elveteltem. (vissza gondolva így kellett lennie)

Most annyira bizakodom, hogy a második bébire nem kell annyit várnunk.

2021. aug. 5. 21:25
 107/171 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok mindenkinek ❤️🤞 írjatok mindenképpen 🙏
2021. aug. 6. 11:25
 108/171 anonim ***** válasza:

100as vagyok. Kérdező, neked erősödött a teszt?

Nekem nagyon erősen feszül a cicim, sose szokott mensi előtt. Reménykedem.

2021. aug. 6. 13:20
 109/171 anonim ***** válasza:
8as te teszteltel már esetleg? 100as vagyok
2021. aug. 6. 13:21
 110/171 A kérdező kommentje:

Erősödött picit de nem ugyan az a két teszt szóval majd szerda körül csinálok még egyet meg utána pár nap múlva egyforma teszttel.

Én nem érzek semmit, első babánál nagyon fájt a cicim már ilyenkor, de úgy tudom másodiknál már nem annyira igaz ez a “tünet”. Hasam alja sokat szurkál húz feszül. Remélem minden rendben lesz ezért 😊

100-as ilyen fehéres bővebb folyásom nekem is volt, azt hittem meg is fog jönni mert azt mondják baba esetén inkább a szárazság jellemző 🤷‍♀️ Jönni fog a baby 🤞🙏

Szurkolok nektek! Nem szabad feladni🥰

2021. aug. 6. 20:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!