Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
6-os vagyok. Milyen fajta teszteket csináltál kérdező?
nekem volt itthon 2dbos x-epil de az 25-ös azt nemvárt előtt nem csinálnék. De ma nem bírtam vettem egy predictor earlyt 🤭
6 nap van a nemvártig. De még csak 8.dpo nem mernék még tesztelni a 12.ig talán. Neked mennyivel előbb mutatta?
5 vagyok
A szívhang nélküli terhességemnél, az volt nekem gyanus, hogy majd leszakadt a mellem, évekóta nem fájt, az előtte lévő missednélsem fájt, és a fiamnál sem. Most azóta kb ovutól érzem, hogy vannak.
6 vagyok. Nekem az a baj hogy minden hónapban mensi előtt 7 nappal feszül a mellem és mikor elmúlik akkor jön meg. Vagyis van néhány hónap amikor ez a pms tünet elmarad de nem tudtam még semmihez kötni 😕
Ebben a ciklusban kezdtem el palástfű teát inni (mert múlt hónapban barnáztam) és most elmaradt a mellfeszülés de nem tudom összefügg-e vagy esetleg baba van a dologban😊
Én is annyira aggódok amúgy hogy méhen kívüli lesz vagy bármi történik ☹️ már a sikertelen hónap is elég elkeserítő tud lenni de még a pozitív teszt után is van min aggódni 😣
5 vagyok
Én 14 hétben szakítottam meg betegség miatt, a szívhang nélküli mondhatni ezek után m@r nem érintett meg. Eszembe sem jut mint veszteség, de így 1 év elteltével is a pici lányom még fáj, hogy nem lehet itt velem egészségesen.
5-ös nagyon sajnálom :( 🙏
6-os szerintem ne tesztelj 10. dpo előtt :/ de még az is necces. Nekem akkor mutatta ki halványan az sima 25-ös exprert teszt. Két nap múlva csináltam egy predictort. Azt szerintem megcsinálhatod. De nyilván itt sokan nem fognak biztatni a mensi előtti tesztelésre, de én tudom milyen várni várakozni :(
5 vagyok én 9dpon szoktam kezdeni, és ha van valami már van ott 2 csíkocska.
Nem értem nem mindegy itt a sok vészmadárnak, gyakorin, hogy ki mikor tesztel?
Én már biztos hogy 12.dpo előtt nem tesztelek mert rokonoknál alszunk ma úgy megyek holnap dolgozni. Csütörtökre nem várom szóval kedden talán nem lenne korai. De még az is lehet hogy kibirom a nemvártig😁
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!