Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 19:06
161/171 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta megszületett áprilisban csodaszép kislányom ❤️
Köszönöm akik velem tartottak, örülök a sikereknek és nagyon szurkolok akik még azóta is küzdenek 🙏🙏
2022. aug. 26. 08:59
162/171 anonim válasza:
Gratulálok! Neked akkor nagyon könnyen összejött!
Én szeptemberre várom a fiamat. :)
163/171 anonim válasza:
Gratulálok nektek sok boldogságot a babákhoz 😍😍😍 én 2 vagyok ,sajnos nekem februárban volt egy vetélésem és azóta még mindig semmi ☺️☺️☺️
165/171 A kérdező kommentje:
162 gratulálok 😊 megszületett már? 🥰
2 sajnálom nagyon :( de szurkolok, hogy ez még a Te éved legyen 🙏🥰
2022. okt. 3. 12:42
167/171 anonim válasza:
Sziasztok én 2es vagyok :D Gondoltam leírom hogy most vagyok 7+3 hetes nem soká megyek kövi vizsgálatra ahol remélem már a szivhangot hallhatom 😍😍 döcögősen indul az első pillanattól de remélem minden rendben lesz és meg fog születni a kisbabám 😍😍☺️☺️
168/171 anonim válasza:
6-os vagyok az elejéről, azóta egy fél éves nagyfiú anyukája 😍
Gratulálok 2-es!!🥰 Minden jót Nektek 🥰
169/171 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek 😍😍
2023. júl. 4. 13:04
170/171 anonim válasza:
Sziasztok! Én is az 1. oldalról vagyok. 14 hónapos a babám. Most szeretnék másodikat. Nincs köztetek sorsára? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!