Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
139
Mi volt uh n?
Nekem teljesen jó hcg színttel, végül nem lett szívhang.
Sajnálom csajok, de sosem szabad feladni!! :(
én is annyira félek, hogy majd nem lesz szívhang vagy ilyesmi :(
Én ma csináltam egy új tesztet és egyforma erős a két csík, hétfőn hívom a dokik mert első babánál is csak a 8. hétre hívott be. Cicim érzékeny és kb ennyi. Ma van az 5+0
Ha jól értem hiába jó ha hcg szint attól még lehet egy nem jól fejlődő babuci? :(
5 vagyok az elejéről.
Én vagyok aki írta teljesen jó hcg vel sajnos nem lett végül szívhang, az elején kb 6.h~tig mondhatni fejlődöt de 3mm nél meg állt
141, sajnálom ☹️ nálam is ez, már embriót sem látott a doki. De a magas hcg miatt végül missed ab műtét lesz.
Amúgy nem bánom, mert legalább összejött, így kicsit pozitívabban állok neki majd újra. Csak a műtét menjen rendben.
141 vagyok
Sajnos nekem előtte 14 héten volt megszakítás, beteg baba miatt, utána volt szívhang nélkül, most azóta meg nem sikerül.
De sajnálom :( akkor most itt egyik pozi sem jött össze? Bocsi a kérdésért de nagyon sok komi van. :/
Nem túl jó arány :( úgy félek én is :(
En vagyok a pozitív tesztes/missed abos. Túl vagyok a műtéten, most várom hogy megjöjjön (4-6 hét), aztán doki és ha minden ok, belevágunk újra.
Kérdező, mi volt a dokinál?
Szurkolok nagyon 🤞
Szerencsére minden rendben volt, most még azért van rizikó, de már volt szívhang 🥰 legközelebb majd 22-én megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!