Ki nem várja kb egy hét múlva? Izguljunk együtt :) Nekem 12-én kellene nem megjönnie :))
6-os vagyok.
Az én fiam egy próbálkozásból fogant naptár szerinti ovu előtti napon. Igaz akkor 20 éves voltam... 2 hét késés után teszteltem mert anno még volt h 1 hetet késett. Na meg el sem mertem hinni hogy ilyen szerencsés vagyok 😁
6-os vagyok. én 12.dpo-n teszteltem negatívat (bár nagyon halványan látszik vmi a predictoron, de olvastam, hogy gyakran szellemcsíkos, így negatívnak veszem), ma vagyok 13. dpo, holnapra nem várom. én vasárnap tesztelek, ha addig nem jönne meg, az 3 nap késés lenne már.
sztem amíg nem jön meg még reménykedhetsz :)
100as vagyok. Fejlemények :
10es teszt délután 5kor halvány pozitiv. Közben halvány rózsaszín pecsételés, görcs nincs. Csak törlés el látszik. Mehszaj ám fent van alig érem el. Hőm magas. (37,4volt délután)
Nem tudom már gyerekek.
Minden esetre kettesével szedem a magneziumot.
Kíváncsi leszek holnap mit mutat a teszt.
100as vagyok. Ma reggelre rendesen megjott, tesztem negatív. :( na majd következő hónapban.
Nektek sok sikert!!
Sziasztok, én vagyok a júliusi pozi tesztes. Egyelőre nem jól néz ki a dolog, 7+3-nal 2mm embrió volt csak. Ok, akkor várjuk meg a vetélést, doki szerint. De pár napja erős hányingerem van. Hcg-t nézettem, 7+3-on volt 22000, majd 7+5-ön 25000, mondták h esélytelen. Tegnap 8+5-ön pedig 37100. Ma megyek este ultrahangra. félek hogy lesz szív pulzálás, de nem fejlődik jól. Jobb lenne ha akkor vége lenne, ha nem oké, nem ez a bizonytalanság. De mostanában csomó minden tök bizonytalan, néha már nehezen viselem 😂
Kérdező, Nálad hogy alakul a teszt? Drukkolok 😊
Utolsó, nagyon sajnálom. Én meg ki voltam akadva, hogy megint megjött (a poszt kezdete óta már másodszor).
Csak ez ne történjen, ami veled!
Kitartást kívánok,remélem hamar összejön egy egészséges magzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!