Ha 1 éven belül babát szeretnének beoltatjátok magatokat? Ha igen, mivel? Nekem nagy dilemma, a Pfizer-el oltatnám be magam (kínai, orosz esetén nincs információ a teherbeesésről, Pfizer/Moderna-nál viszont már terheseket is oltottak.
Figyelt kérdés
Mit tennétek vagy Ti mit tesztek? Ha már lenne gyerekem és nem annyira érdekelne, hogy terhes leszek-e valaha, akkor kábé bármelyikkel beoltatnám magam az Astra kivételével, mert pont 40 alatti korosztály vagyok.2021. máj. 9. 21:46
41/46 anonim válasza:
Lombikozunk es az orvosom nem ajanlotta se előtte se terhesseg alatt
42/46 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet változtak a dolgok, más helyen ajànlották azt olvastam, mivel indokolta?
2021. jún. 24. 19:36
43/46 anonim válasza:
Ausztruaban lombikozok egy neves klinikan.
Az az indok hogy keves a tapasztalat
44/46 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, ez hasznos infó.
2021. jún. 24. 20:54
45/46 anonim válasza:
Beoltattam magam, Sinopharm :)
A dokim azt mondta semmi akadályt nem képez, és én is így látom!
Ismerősöm is oltás után simán terhes lett.
46/46 A kérdező kommentje:
Szia.Minden ok veled? Sikerült azóta a baba? Köszi
2022. jan. 3. 12:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!