Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1 éven belül babát szeretné...

Ha 1 éven belül babát szeretnének beoltatjátok magatokat? Ha igen, mivel? Nekem nagy dilemma, a Pfizer-el oltatnám be magam (kínai, orosz esetén nincs információ a teherbeesésről, Pfizer/Moderna-nál viszont már terheseket is oltottak.

Figyelt kérdés
Mit tennétek vagy Ti mit tesztek? Ha már lenne gyerekem és nem annyira érdekelne, hogy terhes leszek-e valaha, akkor kábé bármelyikkel beoltatnám magam az Astra kivételével, mert pont 40 alatti korosztály vagyok.
2021. máj. 9. 21:46
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
59%
Én nem. Nincs gyerekem és a korom miatt már alig van rá esélyem, hogy legyen. Nem fogom az utolsó utáni esélyt is kockáztatni. Ha elkapom a vírust és belehalok(amire amúgy max.3, de inkább 0,3% esélyem van), így jártam. Majd ha megszületnek azok a gyerekek, akik oltás után fogantak, esetleg elgondolkodom. Le lehet pontozni, a saját életemről én döntök, senkinek semmi köze hozzá.
2021. máj. 9. 22:21
 12/46 anonim ***** válasza:
77%
Én kínait kaptam, a férjem oroszt, szeptemberben kezdünk próbálkozni a harmadikkal. 😊
2021. máj. 9. 22:22
 13/46 anonim ***** válasza:
65%
Mielőtt az astrat elkezdtek nem adni x éves kor alatt már beoltottak vele 18 millió embert. És ennek sincs köze a meddoseghez csak hogy úgy tűnik a verrogkepzodeses esetek 40 alatt gyakrabban előfordulnak. De meg így is kb 0,00004%. Kb nagyobb esélyed van arra hogy magadtól meddő vagy, vagy hogy barmelyik oltastol verrogkepzodesed lesz vagy épp attól leszel meddő. De nagyobb esélyed van arra is, hogyhogy meg gyerekvállalás előtt elütnek a zebrán. Nem kívánom ezt, ne értsd felre csak hogy tudjuk már mitől vagyunk beszarva... Ez csak azért lesz vicces mert akit beoltottak és utána derül ki hogy meddő, mehet haknizni a médiába.
2021. máj. 9. 22:23
 14/46 anonim ***** válasza:
32%

És te tudod, hogy milyen gyerekek fognak megszületni oltas után?

2021. máj. 9. 22:31
 15/46 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan a meddősègtől félek, hanem a többi esetleges problèmára, amit egy oltás okoz (esetleges autoimmun betegsèg kivàltása (ez évek múlva derül ki), vérrög, idegrendszeri panaszok, stb. Most van egy szerintem jó szervezetem és méregnek érzem, ha őszinte akarok lenni.
2021. máj. 9. 22:41
 16/46 anonim ***** válasza:
63%

Én gondoltam nagy naívan, hogy nem fogunk várni, majd kismamaként beadatom.

Nem hívtak be eddig, a kínaiért pedig nem fogok versenyezni így a babaprojekt közepén. Na most, ha azonnal össze is jön a baba, akkor is nem tudom hány hónap mire megkapom ezt a redvás védettségi kártyát, ami azt jelenti, hogy egy rohadt állatkertbe nem tudjuk elvinni a 3 évesünket, vagyis gyönyörű nyarunk lesz úgy, hogy mindenhova egyedül mehet majd az apjával, aki megkapta már a kínait.

Undorítónak tartom, ezt a zsarolást, hogy az ember bele van kényszerítve az oltásba ha “normális” életet akar élni vagy biztosítani a családjának. Ha csak rólam lenne szó még le is szarom hogy itthon kell poshadnom, de a 3 évesemet kell ezektől megfosztanom úgyhogy rohadjon meg aki ezt kitalálta, de mostmár elkezdtünk próbálkozni, úgyhogy bármi lehet, nem vállalom be egyelőre a kínait, ha Pfizert ajánlanak akkor azt az egy hónapot kivárjuk adott esetben. Nyilván érzem a társadalmi felelősségvállalás súlyát és tudom, hogy az oltás a racionális döntés, de elmondhatatlanul felbosszant ez a helyzet ami sakkban tart egy csomó családot.

2021. máj. 9. 22:56
 17/46 anonim ***** válasza:
69%
Lombik program előtt vagyunk es nem adatjuk be. Valószínű ha nem itt tartanank se szeretnénk, tul rovid a kísérleti időszak megha a tesztalanyok szama mar tobbszasz millios is. Szerencsere Ausztriaban a negativ teszt felér az oltassal, igy nincs megkulonboztetes, bizok benne hogy otthon is eltorlik ezt a hulyeseget hamarosan.
2021. máj. 9. 23:30
 18/46 anonim ***** válasza:
47%

Itt most azt félretenném, hogy hatásos, nem hatásos, mit okoz nem okoz a vakcina. Virológus nem vagyok, szóval nem tudhatom biztosan

Oltatlanul nem fogsz olyan ellátást kapni, amit megérdemelnél te és a baba.

Sajnos ezek kőkemény tények.

Rettenetes dolgokat olvasok a szülős csoportokban a vírusközeli személyhez való viszonyulásról.

Meg vagyok győződve arról, hogy ez vàr a oltottak közt az oltatlanokra.( direkt nem védettet írtam, hiszen a statisztikák alapján el lehet kapni úgy is)

Én beoltatom magam.

Van màr gyerekem, szoptatok is, és még az idén szeretnénk belevágni a következő gyerektèmába...

2021. máj. 9. 23:43
 19/46 anonim ***** válasza:
20%
Én a Azerbajdzsánit kaptam, ikreink lesznek.
2021. máj. 10. 01:46
 20/46 anonim ***** válasza:
84%

Én is szeretnék még gyereket, jelenleg is szoptatok, megkaptam a pfizert. Miért bízom benne? Mert kikerdeztem előtte az összes orvost, akihez járok, mindenki ajánlotta. Orvosis, egészségügyis ismerőseim mind beadatták hónapokkal ezelőtt. Utánaolvastam tudomanyos cikkekben az mRNS technológiának, nincs benne olyan, ami módosítaná a genetikát. Facebookom nincs, konteokat nem olvasok. Úgy vagyok vele hogy ha meg akarnának ölni, rég ezer módon megtehették volna, pl az ivóvízbe tehetnének valamit, stb, nem kell ahhoz kamu vírusra kamu oltás. Haltak meg 20 és 30 közötti emberek alapbetegségek nélkül a covidba, mint ahogy fiatal terhes anyukák is, meg sportos 40esek is. Tudom, kevés az esély, de ha van ellenszer, miért ne éljek vele?

Te döntésed, nem rábeszélni akarlak, csak azért írtam, hogy ne csak ellenvéleményt olvass.

2021. máj. 10. 05:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!